Мег Раян хапва малки порции на всеки 3 часа

  • Защо да стоя гладна, като мога да ям често и да остана слаба, е мотото на холивудската актриса. Звучи супер, нали? пише в последния си брой сп. „Блясък”.

Актрисата Мег Раян от го­дини се при­държа към хранителния режим, обус­ловен от чест прием на малки порции храна. И макар да променя броя на свещичките на тор­тата си с всеки изми­вал рожден ден, килограмите на Мег остават непоклатими. Според специалисти в областта на здравослов­ното хранене, ключът към бързия метаболи­зъм и желаните мерки се крие именно в приема на малко храна, през кратък интервал от време. На всеки 180 минути, или иначе казано – 3 часа, се пос­тарай да хапваш нещо леко и вкусно. Защо на 3 часа? Доказано е, че за това време след хранене организмът ти активира механизма си за самозащита от глад и започва да черпи от натрупаната енергия в запас.

Ако към това златно правило за храненето добавиш и спорт, мо­жеш да си сигурна, че до лятото ще си готова да покажеш прекрасни­те си форми в изрязан бански костюм! Дока­зан факт е, че т.нар. фракционирано хра­нене – чести прием на храна в дозирани коли­чества, е по-ефективно при редукция и контрол на теглото, отколкото рядкото приемане на храна в същите количе­ства. Всеки организъм притежава вътрешен биологичен часовник, с помощта на който се подсеща кога е времето да отдели храносмила­телни сокове в стомашночревния тракт. Така че ако не е постъпила храна в тези часове, в които организмът ти помни, че трябва да се храни, тези сокове атакуват директно и аг­ресивно лигавицата на стомаха. Това от своя страна води до развитие на възпалителни проце­си – гастрити, колити, ентерити и т.н.

Хапвай по 6 пъти на ден:

Ранна закуска: Сандвич с всичко, което обичаш – от сирена до местни деликате­си или бъркани яйца и бекон, за прекрасно начало на деня.

Закуска: Ако обичаш шоколад – това е твоето време, в което може да похапнеш няколко парченца тъмен шоколад.

Обяд: Паста, макарони със сирене и много течности!

Следобедна закуска: Няколко бисквитки с кафето или пакетче сурови ядки.

Ранна вечеря: Печени зеленчуци, свежа салатка и пилешко месо – за предпочита­не на скара. Може да разнообразяваш и с риба.

Вечеря: За вечеря наблегни на плодовете.

 

Меган Фокс се придържа към „кисела диета”

 

Вижте как Мег Раян получава оргазъм, докато обядва:

 

 

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар