Пари или дългове? Какво оставя Лиза Мари Пресли на наследниците си

Тя е била омъжена за актьора Дани Киоу, Краля на попа Майкъл Джексън и носителя на Оскар, актьора Никълъс Кейдж, но се счита, че не е получила финансови облаги след разводите си

Смъртта на дъщерята на Елвис Пресли, Лиза Мари, на 54-годишна възраст, остави неразрешени съдебни битки за нейните финанси и въпроси за това как е успяла да загуби състоянието от 100 милиона долара, оставено й от баща й.

Делото, което тя водеше до смъртта си с четвъртия си и последен съпруг Майкъл Локууд още не е приключило. Локууд, баща на нейните дъщери близначки Харпър Вивиан и Финли, искаше 40 000 долара месечна издръжка и настояваше, че Лиза Мари има повече пари, отколкото твърди в съдебните документи.

Тя на свой ред каза, че в даден момент е имала дълг от 16 милиона долара след катастрофални бизнес сделки, сключени от нейния бизнес мениджър Бари Сийгъл. Присила заведе дело срещу него през 2018 г., обвинявайки го в лошо управление на нейното наследство. Сийгъл и неговата компания Providence Financial Management заведоха насрещно дело, твърдейки, че „неконтролираните разходи“ на Пресли са довели до нейното финансово затруднение.

Преди Локууд, тя е била омъжена за актьора Дани Киоу, Краля на попа Майкъл Джексън и носителя на Оскар, актьора Никълъс Кейдж, но се счита, че не е получила финансови облаги след разводите си.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар