Дженифър Анистън вае тяло със „сонома”

Популярната актриса Дженифър Анистън спазва хранителен режим, наречен „Сонома“, при който се набляга основно на средиземноморската храна. Продуктите в тази диета са натурални, не изискват много време за обработка, изключи­телно богати са на антиоксиданти и бедни на калории, но с голяма хранителна стойност. Ако решиш да заложиш на този режим, трябва да ядеш десет на брой неща: бадеми, чушки, броколи, боровинки, зехтин, грозде, ягоди, спанак, домати и пълнозърнести продукти. Ди­етата съдържа три етапа, като най-строг е началният, пише в последния си брой сп. „Блясък”.

ПЪРВИ ЕТАП

Той трае десет дни и през него се консумира най-малък брой храни. Намален е до минимум приемът на сладки и тестени изделия. Първият етап е труден за преодоляване, но пък през него се свалят най-много килограми и удовлетворението след това е наистина голямо.

ВТОРИ ЕТАП

През този период се позво­ляват повече храни и поради тази причина отслабването леко се забавя. Той няма определен срок, през който да се спазва, защото продължава докато дос­тигнеш желаното тегло. След това се добавят повече плодове и млечни продукти, но ниско- маслени.

ТРЕТИ ЕТАП

Етап 3 от диетата „Сонома“ е най-приятен, защото при него се позволят не само повече хра­ни, но и някои изкушения като бонбони и шоколад, разбира се, в ограничено количество. Тук можеш да хапваш повече, но не забравяй да съобразяваш еже­дневното си меню с продуктите изброени по-горе.

ДНЕВНО МЕНЮ:

Закуска: Варени яйца, салата от домати, приготвена със зехтин, парче овче сирене

Обяд: Салата от зелен фасул, маслини, риба тон, домати и две филийки пълнозърнест хляб

Вечеря: Печено пилешко месо, салата от печени червени чушки, подправени със зехтин. Може да си позволиш и чаша червено вино

 

Черил Коул се храни според кръвната група

 

Дженифър Анистън на диета с бебешка храна?!

 

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар