Кой е новият Джеймс Бонд?

Синеок, мъжествен и харизматичен, 32-годишният Арън Тейлър-Джонсън е всичко, което очакваме от Джеймс Бонд

Като си свали ризата, Арън Тейлър-Джонсън има какво да покаже. Няма обаче слава на съблазнител – от 19-годишен е с една жена.

Когато започва актьорската си кариера на 6 години, момчето от еврейски произход и с библейско име Арон има само фамилия Джонсън. В следващото десетилетие се снима в десетки филми. На 19 играе в „Младият Джон Ленън“. Влюбва се в режисьорката Самата Тейлър („50 нюанса сиво“). Тя е на 42, връзката им изглежда скандална и временна. През 2012 г. обаче се женят. Всеки взима фамилията на другия и стават Тейлър-Джонсън. И досега са заедно, имат две дъщери.

След любовта със Сам кариерата на Арън тръгва стремително нагоре

Играе в двете части на „Шут в г*за!“, „Диваци“, Анна Каренина“, „Годзила“, в супергеройските филми е Пиетро Максимов/ Куиксилвър от Отмъстителите. За поддържаща роля в „Нощни животни“ печели „Златен глобус“. Последното му заглавие с премиера миналата година е екшън комедията „Убийствен влак“ в компанията на Брад Пит и Сандра Бълок.

Дали е вярна информацията, че Арън Тейлър-Джонсън ще е новият Джеймс Бонд, предстои да се разбере

Според в. „Сън“ той бил фаворит на Барбара Броколи – съпродуцентка и полусестра на Майкъл Уилсън. Затова прогнозите са, че той ще победи Том Харди, спряган доскоро
за ролята на 007. Освен че е по-чаровен, Арън е доста по-млад от 45-годишния Том и има време да участва в дълга нова поредица.

Ако първият филм с новия Джеймс Бонд е успешен, ще последват още няколко – поне три. Докато на зрителите им омръзне или актьорът сам се откаже. Така постъпи Даниел Крейг – последният в култовата роля. Той я игра от 2006 до 2021 г.

За 61 години филмите са 25, а пистолета на 007 са взимали седмина: Шон Конъри 6 пъти, Джордж Лейзънби веднъж, Роджьр Мур седем пъти, Тимъти Далтън два пъти, Пиърс Броснън четири пъти, Даниел Крейг пет пъти.

Според Барбара Броколи снимките на 26-ия филм ще започнат в средата на 2024 г. Тя обещава „напълно ново преоткриване“ на героя.

Източник: woman.ru

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар