Мадона се премени като Дева Мария. Участва и в Тайната вечеря

Според множество критици, тя ще бъде отново порицана от Католическата църква

 

Поп иконата Мадона се премени като Дева Мария. Това стана в поредната провокативна фотосесия на певицата, която се снима за Vanity Fair, в навечерието на турнето, посветено на нейната 40-годишна музикална кариера.

Снимките са направени от  фешън фотографите Луиджи Мурену и Янго Хенци, които работят под професионалния псевдоним Luigi & Iango.

На една от снимките Мадона е изправена върху маса, изобразяваща Тайната вечеря на Леонардо да Винчи, където обаче около нея са наредени единствено жени. Корицата на списанието пък представя певицата като плачеща Дева Мария, държаща в ръцете си сърце, пронизано от мечове.

Според множество критици, Мадона ще бъде отново порицана от Католическата църква. Тя вече е била критикувана от Ватикана заради фотография от книгата “Sex” от 1992 г.

“Тогава се чувствах изоставена и слаба. Бях подложена на мощна критика от Ватикана.

Веднага разбрах, че проблемът е в тях, не в мен. Те не схванаха, че моите песни сплотяват хората, дават им независимост на изложение.  Моите недоброжелатели бяха лицемери “, акцентира тя.

The Celebration Tour ще бъде в 45 града в Америка и Европа.

Турнето започва на 15 юли във Ванкувър, САЩ и е планирано да завърши на 31 декември в Амстердам, Нидерландия.

“The Celebration Tour ще открои нейния несравним музикален каталог от последните 40 години и повече”, се казва в прессъобщението.

Ню Йорк е единственият град, за който са обявени два концерта – и двата в “Мадисън Скуеър Гардън”. Именно в Ню Йорк започва музикалната й кариера.

„Развълнувана съм да изпълня възможно най-много песни с надеждата да дам на феновете си шоуто, което чакат“, споделя Мадона.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар