Дженифър Лопез се поддържа във форма с 1400 калории на ден

Ако си от момичетата, които хем искат да не се лишават от любимите си храни, хем да отслабват, диетата на Дженифър Лопес е точно за теб. Единственото ограничение при този режим е в количеството хра­на, което консумираш. То не бива да надвишава 1400 калории на ден, пише в последния си брой сп. „Блясък”.

Джей JIo се доверява на този режим, тъй като не обича да се лишава от любимите си храни. Тя включва в дневното си меню про­теини, плодове, зеленчуци, добри мазнини и въглехидрати с нисък гликимичен индекс. Можеш да вземеш пример от нея и като oграничиш приема на сол и захар, т като в големи количества те са вредни. Латината е абсолютен враг на тютюна, а алкохол си позволя само в границите на нормалното – по една чаша вино и то не всяка вечер. Вода обаче приема в обилни количества.

Бърз и видим резултат ще получиш, ако заедно с диетата, започнеш и да тренираш усилено. Можеш да се отдадеш на танци, каквото е любимото занимание на Дженифър, като така ще съчетаеш забавлението със стягането на тялото.

Примерно меню:

Закуска: 1 чаша вода, 1 портокал, 1 чаша какао

След 15 мин.: 1 плод по избор

Обяд: 200 гр. Извара, 200 гр. плодове

Сл. Закуска: сушени плодове

Вечеря: 200 гр. Пилешко или риба, 300 гр. Зеленчуци

Преди лягане: нискомаслено кисело мляко

 

Ето я рецептата на вълшебния сироп за отслабване на Бионсе

 

Диетата на Дженифър Лопес

 

 

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар