Черил Коул се храни според кръвната група

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Певицата е известна с перфектното си тяло, пише в последния си брой сп. „Блясък”. Ето как поддържа топформа.

Черил е почитателка на диетата, която опре­деля режима на хранене според кръвната група. Тя твърди, че тази диета се отразява добре не само на фигурата й, но и на начи­на, по който се чувства. Ето защо изпъл­нителката се придържа стриктно към нея и залага на този тип хранителна програма, която включва:

  • 4-5 пъти дневно зеленчуци, риба и кафяв ориз.
  • Зеленчуково ризото и тофу, които са сред люби­мите храни на Черил.
  • Спанак, който е богат източник на протеини и в комбинация с ягоди и маково семе е сред най- предпочитаните от певицата ястия.

НАПРАВИ СВОЯ ДИЕТИЧЕН РЕЖИМ СПОРЕД КРЪВНАТА СИ ГРУПА:

– Ако имаш кръвна група 0, е по- добре да приемаш храни с голямо съдържание на белтъчини като: бяло месо – риба и пиле, и повече плодове.

– Ако си с група А, най-благоприятна за теб е вегетарианската диета със соеви продукти, бобови и зърнени храни, плодове и зеленчуци.

– Ако имаш кръвна група В, оптимал­ното хранене за теб включва месни продукти, но без пилешко. Плодовете и зеленчуците също са разрешени.

– Когато групата ти е АВ, трябва да съчетаваш препоръките на А и В. Най-добре за теб е да заложиш на веге­тарианското хранене, като избягваш млечните продукти.

Дневно меню на Черил Коул:

Закуска: свежи целенчуци

Обяд: Риба на скара и кафяв ориз

Вечеря: Зеленчуково ризото

ЕФЕКТИВНОСТ ЗАРАДИ НАЛАГАНИТЕ ОГРАНИЧЕНИЯ:

Тази диета се основава на четирите кръвни групи: А, Б, АБ и нулева. Теорията за кръвта предвижда динамична генетична информация, която определя какво трябва да ядете, за да постигнете идеалното телесно тегло.

Според нея, кръвта на човека и употребяваната храна встъпват в химична реакция. Различните белтъчини – лектини, които се съдържат в голямо количество в хранителните про­дукти, притежават аглутиниращи (залепващи) свойства.

Когато се храните с нещо, съдържащо лектини, несъвмести­ми с вашата кръв, те нарушават храносмилането, произвежда­нето на инсулин, обмена на веществата и хормоналния баланс.

Продуктите, съвместими с вашата кръвна група, често са именно тези, които са употребявали хората в древността, когато се е формирала самата кръвна група.

Ако се изхожда от тази логика, то всички жители на плане­тата ще се придържат само към четири типа диети – не­зависимо от расата, теглото, ръста, възрастта и пола им, заниманията им, климатичните условия, в които живеят и не на последно място – какво е физическото и умственото им на­товарване. Освен това, в кръвта има повече от 500 различни фактора, определящи биологическата индивидуалност, така че диетата според кръвната група е ефективна, по-скоро, защото налага известни ограничения в количеството на прие­маната храна и съответно калорийността.

 

Дженифър Анистън вае тяло със „сонома”

 

Черил Коул споделя за диетата си според кръвната група:

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар