СПАсителна програма за красота

Престани да припяваш на Ейми Уайнхаус No, nо,   и ела в нашия СПАсителен център с най-пълната програма, която ще подготви тялото ти за топлите месеци и разголените дрехи.

Да, можеш да го направиш, но това изисква цялостен подход. Можеш да забележиш първите резултати след три седмици, ако следваш разкрасяващите стратегии и упражнения.

Красив бюст

Стратегия за красота: Хладкият душ тонизира кожата, а в комбинация със стягащи продукти има укрепва­що действие. Пробвай с Аroma Sculpt gel Bust на Decleor. Нанасяй го чак до шията, тъй като деколтето е про­дължение на бюста и всъщност е най-изложената и видима част.

Гимнастика: Невъзможно е да тре­нираш гърдите, тъй като те са из­градени от мастна тъкан, а не от мускули. Но с помощта на по-леки лицеви опори можеш да подсилиш гръдния мускул, намиращ се под тях, който да ги повдигне. Най-простото от тях е: застани на колене и опри длани на пода, след което на­тисни леко назад коленете, прех­върляйки тежестта на тялото си върху ръцете. После наведи тялото си, използвайки силата на ръцете и гърдите, докато лактите ти обра­зуват прав ъгъл. В тази позиция гър­бът ти трябва да е прав, а тежест­та на тялото да е върху ръцете. Изтегли назад в изходяща позиция и повтори упражнението. Пробвай да започнеш с 20 повторения и се стреми да достигнеш до 30.

Бързо решение: Добре прилепналият сутиен прави нещата да изглеждат по-различни. Той не само подобрява веднага формата на гърдите ти, но също и намалява увисването им и предотвратява бъдеща поява на стрии. Според експерти, 75% от же­ните носят грешен размер сутиен. Жените често слагат сутиени, които са прекалено широки отзад и дос­та малки отпред. Така че, когато ку­пуваш сутиен, не се доверявай само на размера, а и винаги пробвай.

Стегнати ръце

Стратегия за красота: Тъй като по-чес­то се концентрираш върху неща­та, които виждаш отпред, често забравяш за нещата отзад, като задната част на ръцете си напри­мер. Циркулацията в тази зона е много по-слаба, което допълнително я прави по-отпусната. Използвай ежедневно стягащ лосион, с който масажирай, за да раздвижиш кръвта там. За да отстраниш червените пъпчици, които често се появяват в тази зона, веднъж седмично ексфолирай със скраб и гъба за тяло.

Гимнастика: Без повече дълги ръка­ви, които да прикриват отпусна­тите части на ръцете ти! Започни в изправено положение, вземи гира или по-тежък предмет във всяка ръка и изпъни дланите си напред. Дръж лактите си леко раздалечени един от друг. Повдигни гирите към раменете, свивайки лактите и след това ги вдигни над главата. Прави движенията колкото се може по-бавно и контролирано и се постарай да направиш 15-25 повторения.

Бързо решение: Когато си облече­на с топ без ръкави, пробвай този грим трик. Нанеси тънка линия от златист хайлайтер или прахообраз­на пудра по продължение на горна­та част на ръцете. Това мигновено ще привлече светлината там и ще отвлече вниманието от проблем­ната зона.

Плосък корем

Стратегия за красота: Можеш да прибереш корема си доста добре със специален ръчен масаж в тази об­ласт (т.нар колон масаж). Той пома­га да намалиш подуването, карайки корема ти да се чувства по-лек и да изглежда по-плосък. Със средно си­лен натиск масажирай корема си по посока на часовниковата стрелка. Ще има дори по-добро действие, ако използваш лосион или крем, който е предназначен за стягане на корема.

Гимнастика: Добрата новина е, че можеш бързо да стегнеш корем­ните си мускули.Легни на пода по гръб с вдигнати нагоре крака и се отпусни: ще усетиш леко извиване в долната част на гърба. От тази позиция използвай мускулите на стомаха си и вдишай дълбоко въздух, който задръж. С ръце зад тила на­прави стандартна коремна преса, свивайки коремните мускули отпред и повдигайки тялото си на 15 гра­дуса, след това бавно се върни в из­ходящо положение на пода. Целта е да държиш врата си отпуснат, без да го допираш до тялото си и да издишваш, докато се изправяш и след това докато лягаш обратно на по­да. Като начало направи 20 от тези упражнения и постепенно увеличи до 30, като винаги прави бавни, кон­тролирани движения.

Бързо решение:  Ако планираш по-разголващи коремчето дрехи, избягвай да използваш блестящи продукти за тяло, тъй като те визуално ще подчертаят издуването му. Вместо това използвай автобронзант,за да направиш тена си по-топъл и завър­ши с матираща пудра.

Стегнато дупе

Стратегия за красота: Първата стъпка към перфектните задни части е гладката кожа. Всяка сутрин преди душ отдели две минути за сухо ексфолиране с четка. Използвай четка с по-гъсти косъмчета, тъй като те­зи с по-редки не постигат същия до­бър ефект. С тези движения, освен че ще почистиш повърхността на кожата, ще засилиш кръвообращени­ето в тази зона, което видимо ще подобри визията й.

Гимнастика: Дупето е частта, където жените трупат най-много мазнини, но би могла да промениш нещата,с упражнения. Започни от седнала позиция с изпънати на по­да крака. Повдигни единия крак от пода и го задръж във въздуха. След това, използвайки мускулите на дупето, тези на предната част на бедрата и тези на кръста, започни да се изправяш с помощта само на крака, който е на пода. След като станеш, бавно Върни назад тялото си в седнало положение и повтори. Целта е да направиш 20 повторе­ния с единия крак и след това да смениш с другия.

Бързо решение:  Можеш да направиш дупето си страхотно с подходящ за целта чорапогащник (предлагат се такива с оформящ и повдигащ ефект). Също така има и бельо, повдигащо задните части, което 3 никакъв случай не създава дискомфорт при носенето му.

Стройни крака

Стратегия за красота: Поддържай краката си в перфектно състояние като избягваш горещите вани.Тем­пературата на водата не трябва да надвишава 37 градуса, защото с времето това ще увреди еластиновите фибри в кожата, правейки я отпусната. Добър ориентир за то­ва, че водата е подходяща, е когато – седнеш във ваната, да не усещаш напрежение. Също така облекчи тежките ходила, като ги масажи­раш с тонизиращ лосион. И понеже по краката има много малко мастни жлези, пребори изсушаването им с богат хидратиращ лосион.

Гимнастика: Тя е насочена към прас­ците в задната част на глезените. Тази група от мускули често е пре­небрегвана при упражненията, но тя всъщност оформя страхотно краката отзад. Легни по гръб със свити колене и стъпала на пода, а ръцете – прибрани до тялото. Пов­дигни единия крак, така че долна­та му част да е успоредна на пода. Целта на тази позиция е да използ­ваш мускулите на дупето и задна­та част на крака, за да повдигнеш тялото си, така че да се образува права линия от раменете до колене­те на работещия крак. Усъвършенс­твай това движение, като напра­виш 25 повторения, след което направи същото с другия крак.

Бързо решение: Носенето на кра­сиви високи обувки неминуемо ще направи краката ти по-стройни, Стилетото им придава по-издължен вид, а освен това ще се чувстваш и по-секси. Малко тен върху тях пък ще ги направи визу­ално по-тънки.

Гладък гръб

Стратегия за красота: Гладкият и кра­сив гръб е невероятно секси, но изисква усилия,за да го постигнеш. Със сигурност трудно го дости­гаш, но не бива да го пропускаш, ко­гато си под душа. Използвай анти- бактериален продукт, за да премах­неш пъпките и да не позволяваш появата им (по гърба има много мастни жлези),

Гимнастика: Освен невероятно сек­си, тонизираният гръб създава ефект за по-тънка талия. Седни на ръба на пейка или стол и леко отпусни рамене напред. Вземи по една лека гиричка във всяка от ръ­цете си и ги вдигни настрани, из­ползвайки мускулите на гърба си. Важно е главата да е отпусната и да гледаш надолу. Стреми се да направиш 15-20 повторения, като не се оставяй на инерцията да те превземе, а бъди концентрирана, за да могат мускулите да си свършат работата.

Бързо решение: Преди да облечеш рокля с гол гръб, накарай кожата ти да заблести с ексфолиант с копри­нен ефект. Това ще засили притока на кръв и хранителни съставки на повърхността, правейки кожата по- блестяща и красива.

Лице, обляно от светлина

Освен тялото и лицето трябва да е хубаво – овалът да е подчертан, тенът да е еднакъв, а кожата да сияе, Това може да се постигне с фотоподмладяването, което се предлага в България от салоните No+Vello, разполагащи с последно поколение IPL система. Фотоподмладяването, както личи от име­то, прави кожата по-млада. При него се използва интензивна свет­лина, която прониква в кожата, без да разрушава повърхностния й слой. Топлината, която се про­вежда, предизвиква образуването, на нови колагенови и еластинови фибри, които реструктурират кожата отвътре. След такава про­цедура е добре да се възползваш и от ревитализиращ флуид за лице No+Vello, който съдържа витамин С и избистрящ комплекс (екстракт от черница), както и блестящи пигменти. Ребитализиращият флуид е направен от активни ве­щества, които придават незабав­но блестящ и здрав вид на кожата, ако се ползва два пъти на ден види­мо подсилва резултатите от фотоподмладяването.

  •  Cosmopolitan

 

Топ 5 домашните рецепти за красота

 

 
Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар