Вижте голите дупета на известни супер секси дами

Популярни дами показват голи дупета!

Вижте голите дупета на звезди като Лейди Гага, като Памела Андерсън и прочие.

Ако си мислите, че ви приканваме към разврат, то жестоко се лъжете. Не ви агитираме и да се любувате на папарашки фотоси, които оронват престижа и името на някои от най-известните дами на нашето време, напротив, предлагаме ви да видите това, което те самите са разкрили. Става дума за серия от снимки, направени от световно известния фотограф Рафаел Манкузо.

Със знанието и разрешението и най-вече с позирането на всяка една от заснетите дами, той е успял да създаде една наистина забележителна поредица от фотоси на големи дупета и то все на известни дами. Поредицата му от еротични снимки е събрана в книгата, носеща емблематичното и доста показателно име: „Дупе”!

Сред популярните дами, свалили дрехи и задръжки и показали дупе, са шантавата Лейди Гага, секссимволът от близкото минало с перхидрол в косата и силикон в гърдите Памела Андерсън, половинката на холивдуския плейбой Джорд Клуни – кечистката Стейси Кинлър, неповторимата и супер сексапилна ангелка от редиците на „Виктория Сикрет” Алесандра Амброзио и още, и още. Дупета има, не е като да няма, че дори и това на гаджето на супер успешния футболист Кристиано Роналдо – Ирина Шейк и на музикалната звезда Фърги.

Страниците на въпросната доста гореща книга са точно 248, а мотото, с което фотографът е обединил снимките си, гласи, че „светът вече не е плосък”.

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар