В своето тяло

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Искате да имате плосък корем като Гуен Стефани и стегнати крака като Камерън Диас? Ние също. Как да го постигнете, за да пристъпите смело в топлите дни…

Едно от нещата, за които се сещаме с първите про­летни ласки, е целулитът и натрупаните през зима­та килограми. Студените месеци са ни направили лениви и отпуснати, но дрехите успешно са прикривали несъвършенствата на тялото. През топлите дни ви се иска да покажете най-доброто от себе си, да захвърлите не само палтото, но и да се разходите с любимите си сандали. Още пре­ди да е настъпило лятото обаче се захващайте с най-успешната комбинация за добра форма – еже­дневни упражнения и антицелулитни и стягащи продукти. Само за няколко седмици ще постиг­нете страхотни резултати, но трябва да бъдете постоянни. На­правете си и здравословно меню.

Стегнат корем като Гуен Стефани

Оказва се, че певицата е почитател на лицевите опори, които освен върху ръцете, се отразяват благоприятно и върху корема. Но, ако ви е непосилно това упражнение, може просто да застанете в позиция за лицеви опори без трудното слизане до земята. Просто задръжте тази поза в продължение на 20 секунди. Повярвайте, дава резултат.

Оформени ръце като Меган Фокс

Вземете шишета с вода (може 1,5 л.) вместо гирички. Приклекнете леко и изпъвайте ръцете си нагоре над главата. Така направете две серии от по десет пъти. Може да опитате и нещо друго. Тичайте на място, вдигнете щете си в страни на 90 градуса и започнете да ги движите нагоре и надолу или в малък кръг. Правете го поне няколко минути.

Дупе като Жизел Бюндхен

Може би най-простото, но пък много ефективно движение за стягане на дупето, е клякането. Правете го два пъти на ден в серия от 10 до 15 клякания. Също така може да застанете в изправено положение и да изпъвате единия крак назад в положение до 45 градуса, като повторите няколко пъти. Това се отнася и за другия крак.

Гръб като Роузи Хънтингтън

Легнете с лице към пода като стягате корема си. След това започнете да изпъвате назад първо дясната ръка към левия крак, а после и обратното. Нищо сложно, с което да не може да се справите, нали?!

Деколте като Ева Лонгория

В легнала позиция слагате ръцете си до тялото, а краката трябва да са скръстени във въздуха. След това започвате да изправяте горната част на тялото, като дърпате напред с помощта на дланите. С всеки ден увеличавайте броя на повдиганията.

Страхотни крака като Камерън Диас

Едно от любимите упражнения на актрисата е много просто и отнема само няколко минути. Застанете с крака, разтворени на нивото на раменете. Поставете ръце на кръста и започнете да повдигате напред единия крак до ъгъл от 90 градуса, след то да го отпускате плавно назад към гърба. Повторете движението между 5 и 10 пъти. След това сменете крака. По този начин стягате дупето и краката.

  • сп. Story

 

Десет известни българки споделят каква е цената да озариш звезд­ния небосклон с невероятно секси фигура

 
Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар