Как лицето ви издава целулита и нов метод за премахването му

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Бръчиците около очите подсказват, че трябва да приемате калциев флуорид (Шуслерова сол №1) – основен елемент на кожата, който се грижи за еластичността на тъканите, кос­тите и сухожилията. Подходяща е за профилактика и лечение освен на целулит, така и на разширени вени и стрии. Подпухването на лицето пък е свидетелство, че ви липсва натри­ев хлорид (Шуслерова сол №8). Това е познатата ни готварска сол. Ми­нералът координира водния баланс в организма и транспорта на храни­телни вещества. При дефицита му възниква опасност от дехидратация и проблеми с метаболизма. При из­лишък пък се затормозява изхвър­лянето на течности и се стига до отоци. Бръчките около ушите и лъ­щящата кожа са свидетелство, че ви трябва силицея (Шуслерова сол № 11). Тя е известна с колагенообразуващото си действие, бори се с бръчките и има мощна антицелулитна сила, защото поддържа в добра форма кръвоносните съдове и така в съе­динителната тъкан не се задържат токсини и вредни вещества (не се образуват целулитни депа). Комбинацията от тези 3 соли се приема 2-3 месеца по 5 таблетки от всяка сол на ден.

 

НОВИТЕ АНТИЦЕЛУЛИТНИ ОРЪЖИЯ

Ще ви спестим теориите за появата не портокаловата кожа и направо ще ви улесним с няколко интересни продукта, които ще ви помогнат да я заличите

1. Антицелулитен гел 2 в 1 Body Tonic на GARNIER с охлаждащ ефект срещу задържане на вода. Формулата с кофе­ин и камфор тонизира кожата и под­държа тялото в добра форма.

2. Хранителна добавка Draineur Cellulite на FORTE PHARMA. Изглажда не­равномерният релеф на портокалова­та кожа с помощта на екстракти от папая и ананас и облекчава чувство­то за уморени крака, като подобрява микроциркулацията.

3. Стягащ концентрат за тяло Firm Corrector на BIOTHERM. Съдържа морско микро-водорасло, което увеличава синтеза на колаген. Прави кожата стегната, гладка и плътна само за де­сет дни.

4. Иновативен крем Youth Revealing Body Cream на DECLEOR c богата, копри­нено гладка и разтапяща се текстура. Повишава стегнатостта и еластич­ността на кожата и ги запазва за дълго.

5. Масажен крем против целулит Cellufight Anticellulite Massage Cream на BIOTEN. Той има локално загряващо действие, което стимулира микро­циркулацията и изгаря мазнините. (6,60 лв.)

6. Серум с постепенно действие Anti-Cellulite Micro Actif на ROC. Подсилен от двойка липо-редуктивни агенти, той се прицелва в мастните депа и благоприятства разграждането им. (46,44 лв.)

7. Крем-гел на SKINCODE, създаден, за да поддържа краката и тялото в пер­фектна форма, формулата му съдържа кофеин за подпомагане детоксикацията на тъканите и моделираща ак­тивна съставка за видимо намаляване появата на целулит и възстановяване стегнатостта на кожата. (51 лв.)

8. Крем-гел Slimming and firming soft gel на SEPHORA, който действа изглаж­дащо на кожата още след първото нанасяне. Кофеиновата формула има дрениращ ефект, а заедно с това хидратира кожата.

9. Антицелулитен гел AVON Solutions Cellu Sculpt, който стяга кожата и предотвратява целулита. (18,90 лв.)

 

  • сп. Story

 

Вижте още съвети как да победите целулита?

 

 
Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар