100-те най-сполучливи трика за отслабване – 2

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Активирайте изгарянето на мазнините 

21. Карайте коле­ло – до офиса, на пазар, през уи­кенда и въобще когато можете.

22.Плосък корем с масаж – сложете стягащо масажно масло на корема и пет минути пощипвайте с палец и показалец. Това активира и обмяната на веществата.

23. Край на ио-йо-ефект който тренира три пъти седмично по 30 ми­нути спорт за издръжливост (тичане, плуване), поддържа активна обмя­ната на веществата.

24. Коремни преси по време на рекламите. По-легнете си пред телевизора, но по време на рекламите „Правете коремни преси или клякания – по 10.

25. Залепете си напом­няща бележка, че искате да правите и упражнения по гим­настика например.

26. Намерете си компания за в аеробиката или каланетиката – в някои дни човек няма желание за спорт, но другите ще ви мобилизират.

27. Качвайте стълби, вместо да ходите във фитнеса. Не използвайте асансьора. Можете и да паркирате по-далеч от офиса или да слезете от метрото една спирка по-рано, за да походите пеша.

28. Гимнастика за корем – свивайте корема навътре. Задръжте за малко и веднага отпуснете. След това пет пъти вдишайте и издишайте дълбоко с корема.

29. Успех – при редовно движение мастните тъкани започват да се свиват, произвежда се хормонът на щастието. Тялото намалява образуването на хормоните, които ни правят дебели.

30. Стегнати с домакин­ска работа – 20 минути чистене с прахосмукачка изгарят най-малко 100 ка­лории.

Ускорете обмяната на веществата (31-44)

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар