Всичко за бала: Внимание момчета, какво не бива да правите точно преди бала!

СПЕСТЕТЕ НА МАЙКА СИ ПРИПАДЪКА

Храненето е важно. Строгите диети и пълното гладуване в последния момент са безсмислени, защото, за да свалите килограми, е трябвало да си въведете ограничителен режим още преди няколко месеца. Гладът пък може да ви накара направо да припаднете по време на дългите часове изпращане от роднините вкъщи, посрещане в двора на училището, снимки със съучениците, влизане и нас­таняване в ресторанта, сервиране… Най-добре последвайте съвета на Мами към Скарлет О’Хара в „Отнесени от ви­хъра“ и си хапнете преди бала. Първо, ще ви се повдигне настроението, и второ, няма да се нахвърлите като невидели на салатата, пържолата и пастата, които ще ви поднесат, съветва абитуриентите в последния си брой сп. „Всичко за жената”.

ОТЛОЖЕТЕ БОБА И БИРАТА

Не яжте ден-два тежкосмилаеми храни от рода на боб, леща, зеле и ряпа. Освен че подуват в стомаха, те произвеждат и неприятни газове в червата. Същото важи и за бирата, любимо питие на много тийнейджъри. И безалкохолните напитки оказват неприятния страничен ефект, така че ги ограничете максимално. За твърдия алкохол няма какво да говорим – нали не искате да отидете на бала махмурлии, подпухнали и с отвратително главо­болие?

МАЗНОТО ЩЕ ВИ ДОКАРА ПЪПКИ

Забравете майонезите и другите сосове, мазното, пържените картофи, бързите храни, шоколада – известно е, че те провокират появата на пъпки. А точно това не ви е необходимо в деня, когато всички погледи ще са вторачени във вас. Да не говорим, че майонезите и други овкусители често не са пресни и могат да ви докарат такова разстрой­ство, че да прекарате празника не на дансинга, а в двете нули.

МАРШ ОТ КОМПА!

Не висете цяла нощ пред  компютъра! Отложете хихикането по скайпа за след бала – тъкмо ще има какво да разказвате. В противен случай на другия ден не само ще ви се спи и ще чувствате умора, а ще получите и издайнически сини кръгове под очите, които трудно ще прикриете с грим. Накрая перифразирайки Илф u Петров, можем да кажем; делото за незабравимото изкарване на абитуриентския бал е в ръцете на самите абитуриенти!

Всичко за бала: Момчета, подгответе се за епилацията у дома!

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар