Всичко за бала: 7 идеи за бал в чужбина до 350лв.

Какъв по-хубав начин да се отбележии завършването от екскурзия в чужбина с класа. Ако все още не сте се организирали, побързайте, защото по-добрите оферти се изчерпват, съветва абитуриентите в последния си брой сп. „Всичко за жената”.

Солун и Метеора

Цена: от 230 лв.

Условие: при настаняване на трима човека в стая транспорт: автобус дни: 3

Организира: Romantic Holidays

Предвидена е туристическа обиколка на Солун: Бялата кула, Националния театър, паметника на Александер Македонски, църквата „Свети Димитър“, както и шопинг по търговската улица „Егнатия“. Нощува се в курортния град Паралия Катерини. На втория ден се посещава Метеора. Предвидено е време и за плаж.

Будапеща и Виена

Цена: от 301 лв.; дата на тръгване: по ваш избор; транспорт: автобус; дни: 4

Организира: Odans travel

Екскурзията е специално за ученици и абитуриенти и затова е без нощни преходи. В Будапеща се посещават катедралата „Св. Матиаш“, паметника „Св. Троица“, рибарските кули, парламен­та, Верижният мост. Обиколката във Виена включва площад Грабен, Щефансдом, Колоната на чумата, Операта, Музея на изкуствата, паметника на Мария-Терезия, парламента, Кмет­ството, Белведере. Допълнително се заплаща при желание за посещение на двореца „Шьонбрун“.

Охрид

Цена: от 294 лв.; условие: при настаняване на трима човека в стая валидност: за настаняване от 1 до 31 май; дата на тръгване: по ваш избор за група: минимум от 45 човека; транспорт: автобус дни: 4;

Организира: „Лилия Травел“

По пътя за Охрид се прави пешеходна обиколка на Битоля. В Охрид се разглеж­дат църквите „Св. Богородица Перивлепта“, „Св. Йован Канео“, „Св. София“, манастира „Св. Пантелеймон“, Самуиловата крепост. Прави се и допълнителна разходка до манастира „Св. Наум“ и Билянините извори. Предвидена е и празни на вечеря. По пътя за България се посещава и Скопие.

Фетие

Цена: от 335 лв.; валидност: 3а настаняване от 25 май до 6 юни 3а група: минимум от 44 човека; транспорт: автобус; дни: 4 Организира: Moderate Tours

Предвидено е свободно време 3а плаж и посещение на дискотеки, как­то и възможност за екскурзии до Саклъкент и Тлос, където са съхра­нени древни ликийски гробници изсечени в скалите или посеицение на т. нар. Долина на пеперудите. Организирано е и тържество на яхта – разходка в близките заливи, барбекю и много музика.

Мармарис

Цена: от 275 лв. валидност: 3а настаняване от 15 до 31 май; дата на тръгване: по ваш избор за група: минимум от 44 човека транспорт: автобус дни: 4

Организира: Emerald Travel

Абитуриентите могат да избирал между това да прекарат времето на плажа или да отидат на екскур­зия до острова на Клеопатра, до Родос или пътуване с лодка по река Даламан. Организирано е и търже­ство на яхта- разходка в близкитезЗаливи, барбекю и много музика.

Кушадасъ

Цена: от 329 лв. валидност: 3а настаняване от 1 до 31 май; дата на тръгване: по ваш избор за група: минимум от 45 човека транспорт: автобус дни: 6

Организира: „Планет Type“

В цената са включени транспорт, три нощувки в Кушадасъ със закуска, обяд и вечеря, както и две нощувки в Айвалък със закуска и вечеря, медицинска за­страховка, посещение на три дискоте­ки и панорамна обиколка на Кушадасъ. При желание може да доплатите 3а допълнителни екскурзии – до Памуккале, до Ефес, посещение на Аквапарк или разходка с яхта.

Бодрум

Цена: от 318 лв. валидност: 3а настаняване от до 31 май дата на тръгване: 3а група: минимум от 44 човека транспорт: автобус дни: 6

Организира: RSP travel

Почивката е посветена на излежаване на плажа, посещение на дискотеки и разходки с яхти. Най-посещаваните дискотеки са откритата „Халикарнас“, в която се организират прочутите шоута с пяна, и „Катамаран“, която е с прозрачен дансинг и се намира в открито море. По желание се организират екскурзия до Ефес и до Памуккале.

 

Всичко за бала: Изберете гел-лак u не прекалявайте с декорациите!

 

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар