Топ фигура – част 1

Десет известни българки споделят каква е цената да озариш звезд­ния небосклон с невероятно секси фигура

 

Диляна Попова

модел, 1,70 м, 53 кг

„Спрях месото преди 7 години“

ДАЛИ Е ЛЕСНО ДА ПОДДЪРЖАШ ИЗЯЩНА ФИГУРА, ЗА ДА СИ ВИ­НАГИ НЕОТРАЗИМА, ЩЕ СИ ПРИ­ЗНАЕ ХУБАВИЦАТА ДИЛЯНА ПОПОВА, ЧИЙТО ХРАНИТЕЛЕН РЕЖИМ СЪС СИГУРНОСТ НЕ Е ОТ НАЙ-ОБИЛНИТЕ, ЗА СМЕТКА НА ТРЕНИРОВКИТЕ, С КОИТО РОДНИЯТ МОДЕЛ ВАЕ ТЯЛОТО СИ.

Как поддържаш фигурата си?

Ходя на фитнес три пъти седмично, а от време на време и на бокс. Така поддържам стегната цялата си фигу­ра. Най-много ме тормози да полагам грижи за коремчето си, въпреки че тренирам, за да го поддържам стегнато. Любимите ми упражнения са коремните преси и лицевите опори.

Какъв е твоят хранителен режим?

Като цяло се ограничавам от много неща. Главно хапвам повече плодове, зеленчуци и риба. Спрях да ям месо още преди около седем години. Иначе си позволявам и някои „забра­нени храни“, но без да прекалявам.

Коя част от тялото си харесваш най-много?

Не мога да определя, може би от цялото си тяло най- много харесвам краката си.

 

Аксиния

певица, 1,74 м, 54 кг

Важното е да имаш харизма“

АКСИНИЯ ИМА ИЗЯЩНО ТЯЛО, МАКАР И ДА НЕ СЛЕДИ ЗОРКО С КАКВО СЕ ХРАНИ. НАПРОТИВ – ТЯ ПРИЗНАВА, ЧЕ НАЙ-ВАЖНО Е ДА СЕ ХАРЕСВАШ, И СПЕЦИАЛ­НО ЗА НАС СКАЧА НА КАНТАРА, ПОНЕЖЕ НЯМА НАВИКА ДА БДИ НАД НЕГО КАТО МАЙКА ОРЛИЦА

Как поддържаш фигурата си?

Преди време бях започнала да ходя на фитнес, но така и но ме грабна тази мания. Любимите ми упражнения, за да съм във форма, са ходенето пеша и качването на стълби. Простичко и лесно! Понякога правя и упражнения, но рядко. Два килограма повече или по-малко не са фатални всъщност никога не знам колко точно тежа. Важното е да се харесваш!

Какъв е твоят хранителен режим?

Никога не съм спазвала строги хранителни режими. От 6 години не ям бял хляб, а всяка сутрин започвам с огромно количество чай без захар. Редовно си позволявам „забранени” храни. Обожавам KFC и шоколад.

Коя част от тялото си харесваш най-много?

Харесвам всяка част от тялото си, защото си е МОЕ!

 

Анн Джи

Певица, 1,68 м, 48 кг

„Всеки ден тренирам”

САМОТО ИМЕ АНН ДЖИ СЕ Е ПРЕВЪРНАЛО В НАРИЦАТЕЛНО ЗА ПЕРФЕКТНО СКУЛПТИРАНО ТЯЛО. ПОДОБНА ФОРМА НЕ СЕ ПОДДЪРЖА ЛЕСНО И ИЗПЪЛНИ­ТЕЛКАТА ЗНАЕ ТОВА. ТЯ ХВЪРЛЯ ДОС­ТА УСИЛИЯ, ЗА ДА ИЗГЛЕЖДА ТАКА, И НИЕ ИСКРЕНО СЕ ВЪЗХИЩАВАМЕ НА УСИЛИЯТА, ВОЛЯТА И… НА ГЕНА Й

Как поддържаш фигурата си?

Треньорка съм по фитнес и пре­карвам всяко свободно време в залата, с изключение на дните, когато пътувам по участия. Най-трудна за поддръжка при всич­ки хора е коремната област. Са­мо коремни преси не са достатъчни. Моето любимо упражне­ние е клекът с щанга. То нато­варва всички мускулни групи.

Какъв е твоят хранителен режим?

Спазвам хранителни режими само преди състезание, а в ежедне­вието си не отказвам нищо. Дори консумирам предимно „забранени“ храни! Не понасям да се ограничавам от нещо и, когато ми се нала­га, трудно издържам. Не се свиква лесно, по-скоро е въпрос на самодисциплина.

Коя част от тялото си харесваш най-мно­го?

Харесвам цялото си тяло! Имам добър наследствен ген и съм благодарна за това.

 

Лилана

певица, 1,76 м, 52 кг

„Никой не може да ми забрани сладкото!“

ЗА ДА МОЖЕШ ДА СЕ ПОХВАЛИШ С ПОДОБНА КАТО НА ЛИЛАНА ФИГУРА, ТРЯБВА ДА ПОЛАГАШ ГРИЖИ, И РУСОКОСАТА ХУБАВИЦА СЕ ТРУДИ УПОРИТО, ЗА ДА Е ВЪВ ФОРМА. ЗА ЕДНО Е КАТЕГОРИЧНА ОБАЧЕ – НАЙ- ЛЮБИМОТО Й УПРАЖНЕНИЕ СИ ОСТАВА ЛЮБОВТА!

Как поддържаш фигурата си?

Освен че спортувам, се опит­вам и винаги да съм в хармония със себе си. Правя 2-3 трени­ровки седмично с инструктор. Избягвам кардио упражненията, по-скоро наблягам на тежестите и уредите във фитнеса. Най- трудно ми е да поддържам корема си. Колкото и да тренирам, не мога да направя плочки, но важното е да е стегнат. Любимо­то ми упражнение, за да съм във форма, си остава любовта!

Какъв е твоят хранителен режим?

Не се подлагам на диети. Ограничавам някои храни, но само когато имам нужда. Никой не може да ме лиши от сладкото. По-скоро избягвам мазното и тестото.

Коя част от тялото си харесваш най-много?

Краката, гърдите и врата.

 

Кристина Димитрова

модел, 1,70 м, 45 кг

„Ям от всичко, но по малко“

КРИСИ С ПЪЛНА СИЛА ДОКАЗА ТВЪРДЕНИ­ЕТО, ЧЕ БЪЛГАРКИТЕ СА ЕДНИ ОТ НАЙ-ХУБАВИТЕ ЖЕНИ В СВЕТА, И СЪС СИГУРНОСТ ЦЕЛИЯТ СВЯТ ГО ПОВЯРВА, КОГАТО Я ВИ­ДЯ ПО БЕЛЬО. МИС НАЙ-ХУБАВО ДУПЕ В СВЕТА СЕ ХВАЛИ СЪС СТЕГНАТО И ПРО­ПОРЦИОНАЛНО ТЯЛО, КАТО ПО ПОРЪЧКА, ПЛОД НА ЖЕЛЯЗНА САМОДИСЦИПЛИНА

Как поддържаш фигурата си?

Спортувам мно­го активно. Ходя на фитнес поне три пъти сед­мично. Пропускам тренировка само когато съм в чужбина. Няма част от тялото ми, която да ми е особено трудна за поддръжка. С достатъчно же­лание всяка една може да изглежда страхотно. Когато имам време, обичам да тичам на чист въздух. Това е упражнението, което едновременно тонизира цялото тяло и духа на човек.

Какъв е твоят хранителен ре­жим?

Не спазвам режими на хра­нене, имам чудесен метаболизъм. Хапвам си от всичко, но в малки количества. Не се лишавам от ни­що. Обожавам шоколадови бонбо­ни, крем карамел и баклава.

Коя част от тялото си харесваш най-много?

Като цяло няма част от тялото, която да не си харесвам.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар