Получи повече удоволствие от пениса му

Защо той понякога е по-твърд от Железния човек, а друг път – мек като желиран бонбон? Науката има отговора – плюс няколко начина как да направиш приятелчето му твърдо като стомана.

Нашата мисия е да правиш невероя­тен секс толкова често, колкото искаш. Виж съветите ни за това какво можеш да правиш за себе си, за да си осигу­риш страхотен сексуален живот. Учените откриха ново парче от пъзела на перфектния секс – как качеството на ерекци­ята му се отразява на насладата ти.

Основната причина е тази: колкото по-твърд е, толкова повече стиму­лация може да ти осигури, което, от своя страна, ще направи секса по-задоволяващ за теб. До скоро се смяташе, че нищо друго освен теб – или притежателят му – не може да направи пениса му по-твърд.

Но сега науката показва друго. „Знаем, че определени храни, сексуални техники и лайфстайл фактори неминуемо въздействат на силата на мъжката ерекция, които наред с това обогатяват опита на неговия приятел“, каз­ва д-р Стивън Дам, автор на No Guts, No Glory.

Говорихме c експерти­те, които ни разкриха в детайли тайните на неговата свръх потентност.

И понеже не искаме да се превърнеш в мамче за пениса му, ти предлагаме няколко техники, които да приложиш скришом.

Зареди правилно хладилника си

Всички плодове с тъмен цвят, като черни боро­винки, къпини или черен бъз съдържат високи нива на антоцианини: силни антиоксиданти, които са най-добрите приятели на мъжката възбуда. Изследване на Университета Индиана открило, че антоцианините карат артериите да задържат азотен оксид, който разширява кръвоносните съдове, позволявайки на повече кръв да нахлуе в пениса на приятеля ти, когато се възбуди.

Тъй като в момента не е сезонът на тези плодове, купи сладко от боровинки и чай от бъз и настоявай ти да пригот­виш закуската.

Легнете си рано

Пенисите във възбудено състояние обикновено имат едно общо нещо: те са притежания на мъже, които спят поне по седем-осем часа всяка нощ. Добрият сън допри­нася за доброто сексуал­но настроение на мъжа по два начина. „Мъжете получават ерекция, до­като сънуват“, казва д-р Дам. „Това означава, че в пениса му нахлува свежа кръв, която му осигурява храната, от която той има нужда“.

Вторият фактор е ментален. „Сутрешни­те ерекции са често срещани при мъжете, но хората не осъзнават, че това не се дължи просто на факта, че нивото на тестостреон е най-високо тогава“, казва д-р Бари Маккарти, автор на Men’s Sexual Health. Това е така и защото, ако той спи достатъчно дълбоко, ще сънува, а това е на­чинът на тялото му пси­хически да се възстанови.

Сутрин неговият ум е свеж и понеже главата му е бистра (няма мисли или тревоги, които да го разсейват), той може да се фокусира на 100% върху секса“.

Пийте по-малко

Всички експерти са еди­нодушни на този фронт: алкохолът подобрява качеството на секса дотолкова, доколкото кара мъжете и жените да се чувстват по-разкрепостени. Но физиоло­гически той е инхибитор. „Той намалява производ­ството на тестостерон в тестисите, което прави по-сложно достига­нето до ерекция“, казва Маккарти. Това означава, че когато твоето момче е употребявало алкохол, жезълът му вероятно няма да стане доста­тъчно твърд, за да те Задоволи. А това е крайно неприемливо. Затова се увери, че нито един от вас не е пил повече от две малки преди това. Или по-добре не пийте изобщо, ако искате след това да се забавлявате под завивките.

Правете го на полупразен корем

Ако има момент, в който е сигурно, че неговото представяне ще те разо­чарова, това е, когато е изпаднал в хранителна кома. „След голяма порция вечеря, кръвта, от която се нуждае пенисът му, за да премине от спокойно във възбудено състояние, отива в стомаха му, за да подпомогне храносми­лането“, казва д-р Дам. И ако приятелят ти е вече­рял в ресторант за бързо хранене, тогава това ще му бъде двойно по-труд­но. А-р Дам обяснява, че когато в кръвта попадне по-голямо количество мазнини, това забавя циркулацията й и по този начин до пениса му не достига достатъчно кръв, за да вдигне само­лета. Изводът: атакувай го, когато е хапнал нещо леко за вечеря.

Подготви го за втори рунд

Сега, когато знаеш как да го превърнеш в Супер- мен, помисли как можеш да използваш тази информация, за да увели­чиш издържливостта му за втори рунд. Тайната е да го прелъстиш един час, след като вече сте правили секс. Според д-р Дам, тези 60 минути са известни като период на възстановяване – или времето, което отнема на мъжкия пенис да се възстанови изцяло след еякулация. „Лекарите са открили, че ако дадем на мъжете едночасова почивка, те могат да издържат повече по време на втория рунд, отколкото по време на първия“, казва д-р Дам. Да живеят възстановява­щите периоди!

  •  Cosmopolitan

 

 

12 жизнено важни секс съставки

 
Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар