Пиши „6” на корема cи

100 за щастие
Легни по гръб, вдигни краката си и свий колената на 90 градуса. Вдишай дълбоко, вдигни главата и раменете от постелката, издишай. Изпъни ръцете край тялото на нивото на раменете с дланите надолу, както е на снимката. Вдишай и направи 5 леки повдигания на, ръцете напред. Издишай и направи още 5. Изпълни 10 повторения на същото упражнение.

Издигане
Отново си по гръб, краката са събрани един до друг и лежат на пода, стъпалата са в шпиц. Ръцете са изпънати на 90 гpaдyсa с дланите напред. Вдишай дълбоко, след което издишвай на пресекулки, докато бавно се издигаш нагоре с помощта на коремните мускули. Трябва да достигнеш седнало положение, а ръцете да са успоредни на бедрата ти. Вдишай и издишай бавно, докато се връщаш в първоначално положение. Повтори 10 пъти.

Стречинг за 1 крак
Легни по гръб, повдигни главата и раменете от постелката, като в същото време придърпаш левия си крак към гърдите, както е на снимката. Повдигни десния си крак на 45 градуса от пода, пръстите са изпънати, а коремните мускули – стегнати. Вдишай и издишай, след което смени краката. Повтори , упражнението 20 пъти –  по 10 за всеки крак.

Стречинг за 2 крака
Отново си по гръб, като краката са повдигнати и свити в колената на 90 градуса, а ръцете са изпънати от двете страни на колената. Главата и раменете са леко повдигнати от постелката. Вдишай и изпъни краката напред, а ръцете назад от двете страни на ушите, както е на снимката. Издишай и се върни в първоначалното положение. Повтори 10 пъти.

Като топка
Седни с крака, свити в колената и притиснати към гърдите. Ръцете са около прасците, главата е надолу, а стъпалата са изпънати, като пръстите докосват земята. Повдигни пръстите от, земята, петите са близо до дупето. Вдишай, докато постепенно се търкулваш назад, докато лактите ти опрат земята. Издишай и използвай коремните си мускули (а не инерцията), за да се върнеш в първоначалната поза и пръстите ти докоснат земята. Повтори 10 пъти.

С един крак напред
Легни по гръб, като колената са свити, а стъпалата са плътно на пода. Ръцете са изправени на 90 градуса към тавана с дланите една към друга. Изпъни левия си крак, като го държиш успореден с,дясното си бедро. Вдишай, след което издишай, докато бавно се повдигаш от пода с помощта на коремните мускули. Дланите ти трябва да се изравнят с глезените, както е на картинката. Вдишай и докато издишваш, се отпусни  бавно в първоначално положение. Повтори 10 пъти, след, което смени краката и направи 10 повторения с другия крак.

 

 

Как да се сдобиеш с корем на рок звезда?

 

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар