Не гладувайте за отслабване, а спазвайте тези много прости правила!

Не се стремете към размера, който сте носили на 18 години. Това е нереалистично и ви обрича на мъчителни безрезултатни лишения и лошо самочувствие.

Отслабване

Отслабване

Достатъчно е да имате балансирано здравословно хранене и повече движение.

Телесното тегло не е постоянна величина. Малко сте напълнели? В това няма нищо ненормално. При жените в определени моменти от менструалния цикъл хормоналните нива могат да доведат до „подуване“ с 2-3 килограма, което се дължи главно на задържането на вода. Нещата се връщат в нормите още в първия ден на менструацията. Така че не бива да се прави драма от това временно натежаване. Периодът след овулацията (втората част на цикъла) излага нежния пол на други опасности – засилва се чувството за глад и потребността от сладко. Тук вече е нужна воля, за да се овладее порива за похапване. В противен случай съществува опасност килограмите бавно и неусетно да започват да растат. Надхвърлят ли +3 кг, трябва да се предприемат мерки, но не и драстична диета, която обещава отслабване за два дни.

Ако искате да се вталите, първата стъпка е да поправите грешките си в храненето, като не забравяте и физическата активност. Не прекалявайте с изтощителни тренировки в залите за фитнес, а съчетайте полезното с приятното, като си наложите всекидневно ходене пеша по 35-40 минути или се насочите към спорт, който ви доставя радост.

Излишните килограми, които се появяват по време на ваканцията или при прекаляване с тежка храна, не са така опасни, както тези, които се дължат на стрес, грижи, страх, тревоги и тъга – емоции, които подтикват към утеха с храна. Такова напълняване не може да се овладее, докато не се пребори психическия дискомфорт.


Обикнете тялото си!

Истината е, че повечето хора не го харесват. Все намират някои несъвършенства.

Да се възприемем като едно цяло, вместо да виждаме само определени детайли

Мнозина гледат на себе си като на сбор от отделни части, които анализират една по една и, разбира се, намират повечето от тях за несъвършени. В очите на другите обаче ние сме едно цяло. Затова най-важното за привлекателността е хармонията. Когато се научим да виждаме себе си по този начин, ще отпаднат хиляди тревоги по леко закръглените бедра или понарасналото коремче. Още по-добре е да се концентрираме над това, което харесваме у себе си. Опитайте следното упражнение: всеки ден в продължение на три седмици заставайте пред огледалото и за няколко минути фиксирайте погледа си върху тази част от тялото си, която намирате за красива.

Да мечтаем за тяло, което ни подхожда, а не за идеализирания образ от рекламите

Всички тези силуети от рекламите са поправени и усъвършенствани с помощта на компютърните програми. Затова е невъзможно да бъдат постигнати точно в този вид в реалния живот.

След като сме наясно с това, нека престанем да се наказваме за малките заоблености по тялото. Можем да се почувстваме по-добре, ако намалим колкото е реалистично разликата между мечтаното и реалното ни в момента тяло. Но не забравяйте, тази мотивация е добра само при положение, че останем разумни и искаме да свалим толкова, колкото действително е нужно. Важно е също така да излъчваме увереност и самочувствие, защото, както е известно, този, който харесва себе си, е по-привлекателен и за останалите.

Слабото тяло не означава непременно щастие

Повечето от нас се заблуждават, че, ако тежат с 3-5 килограма по-малко, всичко ще се промени към по-хубаво – ще бъдат no-харесвани, ще имат по-голям професионален успех и много повече приятели. Това не е вярно! Успехът, щастието и любовта не могат да бъдат провалени от няколко килограма в повече.

Балансирано хранене вместо диета след диета

От диети може да се отслабне само временно. Лишенията и нездравословното хранене могат да ни разболеят физически и психически. Малки порции от разнообразни продукти и физическа активност – това е формулата, която ще ни помогне да „заковем“ кантара на идеалното за нас тегло.

Използвайте хранителни добавки от реномирани фирми, като МАЛИНОВИ КЕТОНИ – най-продаваният продукт в САЩ!

Заложете на плодовете и зеленчуците

Те са царете на здравословното хранене. Съдържат ценни съставки, които подобряват храносмилането и ни зареждат с енергия, освен това ускоряват метаболизма.

Можем да постигнем хубави форми без особени усилия

Да бъдем в добра форма през лятото е чудесно, защото тогава носим най-разголени дрехи и недостатъците ни си личат най-осезаемо. За по-лесен и бърз отслабващ и стягащ ефект използвайте модерните средства в козметични салони или подходящите козметични продукти, чрез които ще смалите сантиметри от талията, бедрата или дупето си, като стопите излишните килограми. Помогнете си и със спорт. Постоянството дава видими резултати.

Диета с кисело мляко – 5 кг за 5 дни

Прегледайте тези специални диети, защото може да ви трябва точно една от тях!

Пред вас е перфектната диета за двуседмично разтоварване на организма

Диетите ви не работят? Значи не се храните според правилата на нумерологията!

Три диети от Швейцария – изпробвано ефективни!

 

 

 

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар