5 рецепти за отслабване, изчистването на ставите и безсъние

промоции

Гладуването има пряко отношение и огромни ползи, когато трябва да се отслабне. Затова разтоварващите дни са от голямо значение

отслабване
Билките помагат за отслабване

Кажи ми с какво се храниш и ще ти кажа как ще изглеждаш след 10 години. И наистина, това, което употребяваме (храним се и пием), има кардинално въздействие върху нашия организъм и определя външния ни вид. Предлагаме ви проста и достъпна рецепта за изчистване на организма едва ли не на клетъчно ниво.

  1. 5 с. л. борови иглички, 1 с. л. плодове шипка и 1 с. л. лукови люспи. Сместа се залива с 1 л вода и се кипва в течение на 5 минути. След това отварата се оставя да престои една нощ. На сутринта се прецежда и се добавя вода до получаването на 1 л течност. Пие се 3 пъти на ден по една чаша, на малки глътки.

Вторият начин за изчистване на организма от шлаките е използването на т.нар. чаена билкова диета. Ако усетите, че сте започнали повече да се уморявате и сте изгубили способността да се отпускате, опитайте да спазвате няколко дни тази диета. Тя е полезна и за онези, които искат да отслабнат.

  1. Сутрешен чай: по 10 г босилек, невен, лавандула, полски хвощ, къпини и жълт кантарион, по 25 г бял равнец и чубрица.
  2. Вечерен чай: 10 г невен, по 15 г полски хвощ, бял равнец и жълт кантарион, 25 г чубрица, 45 т липов цвят.

На една чаша вряла вода се слага 1 с. л. от сместа и кисне 10 минути. Пие се без захар. Освен това такива настойки добре отмиват шлаките, сутрешният чай тонизира отлично, а вечерният способства за релакса и отдиха.

За още по-добри резултати комбинирайте приема на чая с АПИ СЛИМ – най-сладкият и ефективен начин за отслабване

АПИ СЛИМ – най-вкусния начин за отслабване

Таблетките за отслабване АПИ СЛИМ имат чудесен вкус, подходящи са за диабетици и не предизвикват йо-йо ефект.

АПИ СЛИМ ще ви държи сити по време на разтоварващите дни и ще ви помогне да се разделите с излишните килограми без излишни драми.

Не се колебайте, обадете се веднага на: 0885 49 20 82 или 0877 90 45 79

Още за АПИ СЛИМ прочетете ТУК

За профилактика на различни заболявания лекарите препоръчват разтоварващи дни (един-два пъти в месеца). В течение на едно денонощие на всеки 3-4 часа (освен по време на сън, разбира се) да се изпива чашка топъл зелен чай без нищо. В такива „чаени дни” се препоръчва повече да се движите (за да се потите), но не и да се пренапрягате.

  1. Ако чувствате, че е добре да прочистите и съдовете си, трябва да приготвите настойка от 2 с.л. стрит валерианов корен, 1 чаша семе от копър и 2 чаши натурален мед. Поставете сместа в двулитров термос, долейте вряла вода до гърлото и оставете да кисне през нощта. Настойката се приема по 1 с.л. 30 мин. преди хранене 3 пъти на ден.
  2. Обикновеният дафинов лист помага за изчистването на ставите и гръбначния стълб от солите. 5 г дафинов лист се заливат с 300 мл вода, кипват се в течение на 5 мин., след това се оставя да кисне в термос 3-4 часа. След това течността се филтрира и се пие на малки глътки в течение на 12 часа. Настойката трябва да се приема три дни поред. След седмица може да се повтори изчистването. В тези дни се препоръчва спазването на вегетарианска диета. Първата година този курс се провежда веднъж на тримесечие, а след това
    веднъж годишно.

Чай + минимална храна = пълноценно хранене. Това е възможно, благодарение на уникалното съчетание в чая на голямо количество белтъчини, витамини и микроелементи.

По данни на американски учени в чаша зелен чай се съдържат 0 калории; но дори при принудителна продължителна (до 5 – 8 дни) чаена диета не възниква чувство на глад, запазва се нормалната работоспособност, загубата на масата на тялото се забавя.

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар