Можете да отслабнете без никакви диети!

Просто променете някои нездравословни навици в храненето си! Вижте как!

Спрете да използвате тежък дресинг!

При това – веднъж завинаги! Обилното поливане на салатата с нещо майонезено може и да я направи по-апетитна, но не и по-полезна. За да ви е по-лесно, просто опитайте да визуализирате въпросния дресинг върху фигурата си във вид на целулит, пухкави възглавнички и неравности. Това със сигурност ще ви откаже от него. А ако твърде много държите на течната добавка към салатата, то заменете майонезата с кисело мляко, което съдържа пробиотици и е полезно за организма.

Добро решение за почитателите на чипса

И тази храна може да бъде полезна, но не очаквайте чипсът да прилича на онзи, който сте свикнали да хрупате. Всъщност става дума за много фино нарязани картофи и запечени върху хартия и без мазнина в микровълнова фурна. Бихте могли да ги изпечете и в обикновена фурна, но като включите вентилатор. На същия принцип може да направите чипс и от тиквички, моркови или други зеленчуци. Единственото условие е да бъдат много фино нарязани и върху хартия, тъй като в тава или чиния ще залепнат. Със сигурност е по-полезно от готовия и ще задоволи желанието ви за нещо подобно.

Използвайте подправки вместо много сол

Златно правило за всички, които искат да поддържат добра форма. Но дали го спазвате? Подправките по принцип правят яденето много по-вкусно от скучното посоляване. За да се подсещате за тях обаче, напълнете малки бурканчета и ги поставете на видно място до печката. Така ще ви привличат погледа и няма да посягате първо към солницата. От подправките има и страничен, но много важен ефект – те могат да бъдат полезни при неразположения и изобщо за здравето.

Яжте нездравословните забранени продукти рядко

По-скоро мислете за нездравословните продукти като за непрепоръчителни. Забраната сама по себе си провокира мисли за нарушаването й и лесно изкушава. По-лесно ще й устоите, ако си оставите вратичка за кривване от правилата. Един път в седмицата си позволете нещо вредно от забранения списък. Но го хапнете в умерени количества. Така ще заситите глада си за такава храна и няма да мислите за нея. Или си организирайте една забранена вечеря (по възможност в по-ранните часове, за да има време за храносмилане до лягането).

Домашен печен чипс

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар