Лесни трикове: Как да подобрим вида на кожата си преди есента?

Ето как да изглеждате перфектно с помощта на козметиката

Ето как може да прикриете или подобрите вида на кожата си, ако искате да се възползвате от циганското лято и в същото време да сте в крак с модата.

Междусезонието или периодът, когато есента официално и календарно е вече настъпила, но времето

да подобрим вида на кожата си

Как да подобрим вида на кожата си?

продължава да предлага изненади – дъжд и прохлада, а след него циганско лято, е (не)благодатен за обличане. От една страна, има риск да излезете навън с по-дебела дреха, след което да се разсъбличате, защото е станало топло, и обратното. Но пък може да се насладите на откраднатите слънчеви дни и да поносите отново разголени тоалети.

За да изглеждате добре в тях обаче трябва да положите малко грижи за онези части от кожата, които ще бъдат на показ. Ето как да изглеждате перфектно с помощта на козметиката.

Дреха без ръкави

Решението. Щом сте решили да покажете малко гола плът, то задължително се погрижете тя да изглежда естетично. За да бъде кожата ви стегната и сияйна, използвайте ексфолиант два пъти седмично и овлажняващ крем или лосион. Приятният загар от лятото най-вероятно е вече в миналото. Но може да озарите кожата с помощта на пудра с лек бронзов ефект.

Нанесете я с широка четка, съвсем леко, така че да покриете голите места като с лек воал, а не да наслоявате цвят. Не забравяйте да преминете през всички разголени места: ръцете, раменете, шията, деколтето, за да се получи единен ефект.

Дълбоко деколте

Решението. То е актуално дори и при по-хладно време. Но за да разкриете тази част от тялото си, която автоматично ще прикове погледите, трябва да имате перфектна кожа. Дехидратираната не изглежда добре.

Силно хидратиращите продукти ще възвърнат нейния тонус и най-вече еластичност. Преди да облечете роклята, нанесете леко пудра. Може да използвате два нюанса за повече ефект. С по-тъмния минете съвсем дискретно в зоната между гърдите, за да подчертаете овала.

Миниполи

Решението. За да облечете такава дреха, трябва да притежавате и подходящите за целта крака. Но дори и много слабите жени, понякога имат нужда от малко помощ, пише „Жуpнaл“. Щом краката са на показ, това означава, че трябва кожата да бъде тонизирана и гладка. Освен масажи и спорт, помагат и различните козметични продукти, които хидратират и редуцират мастните натрупвания.

Открити пети

Решението. Босите крака от лятото често създават проблеми през есента. Първо, защото загрубялата кожа закача и пуска бримки на тънките чорапи, и второ, в обувки с отворени пети, босата пета се превръща в акцент, който привлича погледа.

Ако не разполагате с време и финанси за професионален педикюр, то правете домашен. Но редовно! Така постепенно ще премахнете мъртвата кожа и загрубелите участъци. Задължително завършвайте със силно омекотяващи и хидратиращи кремове.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар