Забравете за тези храни, ако искате да отслабнете!

Ето от кои храни ще трябва да се лишите, ако държите на това да отслабнете!

Отслабването е сериозно изпитание за мнозина, защото то е комбинация от ограничения и повишена физическа активност. Именно поради това много жени не успяват да постигнат една от основните цели в живота си – да имат тялото, за което винаги са мечтали.
За да ви дадем тласък обаче, а не да ви обезсърчаваме, ще ви кажем, че е постижимо. Трябва само малко повече воля и постоянство.

Ако искате да отслабнете - забравете за тези храни!

Ето кои са и храните, които трябва да ограничите, ако искате да отслабнете:
–    от мазнините – ограничете свинската мас, ако я консумирате под някаква форма, например с пържените картофки, и маргарина;
–    ако хапвате ядки, намалете бадемите и фъстъците, както и кедровите ядки;
–    от месото добре е да изключите от менюто си свинското и овчето месо, както беконът, пушените и солените меса, които са източник на доста мазнини;
–    от млечните продукти – изключете от менюто си мазните сирена, както и преработените продукти – сладолед, кремове;
–    що се отнася до напитките, най-пагубни за фигурата са газираните и плодовите напитки, които са и с високо съдържание на захар. Добре е да замените захарта с мед, когато подслаждате напитките си. И не на последно място – алкохолът също спада в групата към забранените продукти, когато на дневен ред е темата отслабване.

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар