Спазвайте всеки ден тези съвети, за да отслабнете и да се прочистите от токсини!

Чесънът е един от основните продукти в борбата с наднорменото тегло.

chesan

Отслабване и прочистване с чесън

Но той не е подходящ за всеки – ако имате проблеми с бъбреците или храносмилателната система, най-добре е да изберете различен начин да отслабнете.

При използването на чесън за отслабване и прочистване на организма от токсини, трябва да се използва системата за постепенно увеличаване и след това постепенно намаляване на дозата.

При схема за използване 6 дни се спазват следните дози:

Първи ден – една скилидка, втори ден – две и така всеки ден се увеличава с по една, докато достигнете 6 скилидки на ден.

След това правим точно обратното – от шест скилидки изваждате по една всеки ден и така се връщате отново към една скилидка.

ВНИМАНИЕ: В никакъв случай не приемайте чесън на празен стомах!

Много ефективен е и друг способ – настойка от чесън. Трябва да се приготви от вечерта. Няколко скилидки чесън се нарязват на филийки и се заливат с чаша вряла вода, покриват се и се оставят да киснат през нощта. Ежедневната употреба на инфузията не само ще помогне в борбата с мастните отлагания, но и значително ще подобри кръвообращението.

Ако се притеснявате от миризмата на чесън, вземете си пресен магданоз и дъвчете по един стрък след като сте яли чесън. Така изчезва миризмата.

Можете да опитате и друга рецепта – чесън коктейл. Няколко скилидки чесън смачкайте с преса и смесете с кисело мляко (около 300 грама). Разбърква се и се яде след 18 часа.

 

Три диети от Швейцария – изпробвано ефективни!

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар