Отслабвайте с алое!

промоции

Ако отслабването беше толкова лесно, колкото напълняването, нямаше да имаме проблеми с диетите и храненето!

Когато искате да отслабнете,е най-добре по естествен начин. Драстичните диети и химическите добавки ще ви оставят слаби, но и болни! Ще излезете от програмата за отслабване стари и посърнали. Един от най-естествените начини да отслабнете е да опитате сок от алое вера. Това отслабване няма странични ефекти и, тъй като алое е чудесно за кожата и косата – от загубата на тегло ще изглеждате по-добре. Алое вера също така има много лечебни свойства. Следователно, то трябва да бъде вашия избор. Това са начините, по които алое вера помага да отслабнете.

1. Почиства стомаха

В листата на растението алое вера има гел, който се пие. Гелът почиства стомаха, действа като слабително и е полезен за дебелото черво. Ако сте яли много или чувствате, че сте превишили вашия калориен прием с мазни храни, пийте от гела, за да се отървете от мазнините, които ще се депозират в тялото ви.

2. Помага за изгарянето на мазнините и въглехидратите

Тъй като мазнините и въглехидратите са склонни да се отлагат в тялото ни, чаша сок от алое вера след хранене или преди тренировка е идеален. Преди тренировка ви помага да горите калории много по-бързо и ви дава енергия.

3. Помага да се усвои захарта по-бързо

Той помага за разграждането на захарта по-бързо, като по този начин ви предпазва от натрупване на мазнини. Също е чудесен лек за диабетици.

4. Подпомага обмяната на веществата

Алое вера помага не само на вашия метаболизъм, но също така го ускорява. По-бърз метаболизъм означава, че имате повече енергия и ще изгорите храната си по-бързо, като няма време да се превърне в мазнини. Тъй като алое вера има много хранителни вещества, витамини, а също и фолиева киселина, ви държи енергични, докато ви помага да отслабнете. Той също така помага за подтискане на апетита.

Винаги приемайте съвети от диетолог или лекар за дозировката на сок от алое вера, поради неговите слабителни свойства. Ако прекалите с дозата, ще имате много посещения в тоалетната. Започва се с малки дози.

 

Алоето без което не можем!

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар