Успяхме да видим: вятър повдигна полата и оголи краката на Анджелина Джоли

Папараците направиха няколко снимки на Анджелина Джоли, които сега се обсъждат от всички нейни фенове

Анджелина Джоли има милиони последователи, които следят всяка нейна стъпка.

Любопитството на феновете се подхранва и от факта, че Анджи е една от най-потайните холивудски звезди. В Instagram тя има само официален акаунт, в който нейните помощници публикуват внимателно подбрани кадри.

На социални събития, на които, между другото, актрисата не присъства често, тя винаги е изрядна, облечена в разкошни тоалети – просто недостижим идеал! И ако фотографите успеят да уловят звездата на разходка, тогава най-често тя крие почти всичко от себе си зад широки слоести дрехи, тъмни очила и защитна маска.

Но, човек не може да предвиди всичко, дори и да е звезда от ранга на Анджелина Джоли. Например сега, обличайки дълга черна пола за една от разходките, Джоли не предвиди силата на вятъра.

И в крайна сметка, от порива му, полата на звездата се вдигна и се разтвори, а минувачите и потребителите на интернет успяха да оценят краката на Анджелина в цялата им прелест. Такъв случай, между другото, рядко се предоставя: звездата не носи мини поли и шорти, а нейни снимки по бански не сме виждали скоро.

Феновете на Анджелина Джоли са разделени

Някои похвалиха дългите и стройни крака на актрисата. Други отново бяха изумени от нейната слабост.

Може би затова звездата обикновено крие краката си под макси рокли? Припомнете си, за разлика от червения килим, където Анджелина е перфектна , краката ѝ винаги повдигат много въпроси. Достатъчно е да си припомним колекцията от огромни смачкани дрехи, в които тя често напускаше дома си през лятото. Феновете я наричат ​​стилна, извън социалните събития, и небрежна понякога, а модните критици – запусната. Каним ви да погледнете как изглежда Джоли, когато мисли, че никой не я вижда. Но папараците не спят и успяват да снимат звездата в катастрофални тоалети.

Източник: woman.ru

 

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар