Любовен хороскоп за седмицата 9-ти – 15-ти август

Овен 21.03 – 19.04

Благоприятни дни: 10, 14 август
Лош ден: 12 август

Любов. Настъпва период на творческа и романтична дейност. За нова връзка август е изключително успешен и тази седмица не прави изключение. Между другото, дори уикенд романтиката може да има интересно продължение. И фактът, че живеете в различни градове, не бива да ви обърква. Всъщност, това не кой знае какъв проблем. Можете също да разчитате на началото на афера с човек, с когото връзката преди това не се е получила. Сега ще може да му направите по-ярко впечатление.

Работа. Опитайте се да постигнете разбиране в преговорите, не очаквайте твърде много през тази седмица.

Телец 20.04 – 20.05

Благоприятни дни: 9, 13 август
Лош ден: 10 август

Любов. Седмицата е по-подходяща за решаване на семейни проблеми, а не на любовни. Вероятно в близко бъдеще ще се окажете в дилема: да подобрите условията си на живот или да оставите всичко такова, каквото е. В първия случай ви е гарантирано главоболие, цял куп проблеми, но в крайна сметка – заслужена награда и пълно усещане за комфорт. Във втория случай можете да отидете на почивка, да спечелите тактически, но да загубите стратегически. От вас зависи какво ще изберете.

Работа. Може да се наложи решаване на въпроси, свързани с прехода към нов формат на заетост.

Близнаци 21.05 – 21.06

Благоприятни дни: 13, 14 август
Лош ден: 9 август

Любов. Отделете време за искрено общуване, дори ако сте заедно дълго време. В момента може да възникнат условия за пътуване. Очакват ви приятни познати, които могат да се развият в сериозна връзка. Това несъмнено е един от най -добрите моменти за запознанства през годината, особено когато пътувате. Ще имате късмет, ако сте мобилни и спокойни, което обикновено не е типично за вас.

Работа. Използвайте възможността за бизнес пътувания и създаване на нови бизнес контакти. Сега е благоприятно време за преговори.

Рак 22.06 – 22.07

Благоприятни дни: 14 август
Лош ден: 10 август

Любов. Струва си да се разгледат някои материални въпроси. Важно е, когато купувате нещо за дома си, да не забравяте за близките си. Направете подарък на съпруга си, може би чакал такова внимание от дълго време. Дори някои приятни дреболии и други признаци на внимание могат да оцветят връзката ви с нежни романтични тонове. Най -важното е да отделите време за общуване с вашия любим.

Работа. Добър период за финансови транзакции.

Лъв 23.07 – 22.08

Благоприятни дни: 12, 13, 14 август
Лош ден: 11 август

Любов. Можете да получите това, към което съзнателно или несъзнателно сте се стремили. Раздяла, запознанства, подновяване на отношенията – сега всичко е възможно, дори и да е изглеждало нереално. Активността и запомнящите се действия са това, което ще ви помогне да постигнете онова, което искате. Не отказвайте нищо на себе си или на партньора си. Не се страхувайте да научавате нови неща, сега промените са наистина към по-добро.

Работа. Инициативата ще донесе добри резултати. Но ако не станете инициатор на нови проекти, всичко ще остане същото.

Дева 23.08 – 22.09

Благоприятни дни: 10, 15 август
Лош ден: 12 август

Любов. Не е най-лесната седмица, която ще ви се наложи да преживеете. Не трябва да атакувате партньора си, да подреждате нещата му и по друг начин да анализирате обстоятелствата от личния живот на съпруга си, преди да ги коментирате с него. Не проявявайте прекомерно любопитство, това може да доведе до неприятни изненади. Опитайте се да останете сами за известно време. За да възстановите душевния мир и хармонията във вашата връзка, трябва да си починете на тихо и спокойно място.

Работа. Не се доверявайте на непроверени партньори и не се оставяйте да бъдете въвлечени в интриги.

Везни 23.09 – 22.10

Благоприятни дни: 10, 14, 15 август
Лош ден: 9 август

Любов. Имате нужда от разтърсване, подновяване на чувствата и емоциите. В близко бъдеще явно ще искате нещо ново. Неочакваните подаръци и срещи на нови места ще ви помогнат да си върнете романтичното настроение. Ако връзката е в задънена улица и се усеща като тежест и за двама ви, отделете се за малко време един от друг. Не се привързвайте към стереотипите. За да продължите напред, понякога трябва да се откажете от нещо старо.

Работа. Не се страхувайте да предприемете нещо ново.

Скорпион 23.10 – 21.11

Благоприятни дни: 11, 13 август
Лош ден: 10 август

Любов. Периодът на изпитание за силата на любовта започва, събитията ще се развият по такъв начин, че ще трябва да напуснете зоната си на комфорт. Може да се сблъскате с редица обвинения от партньора си. Ще бъде много трудно да почувствате хармонията във връзката, но скоро всичко ще се промени към по-добро. Изключително стресиращата седмица ще изисква концентрация и ефективност. По-близо до уикенда вкусът на живота ще се върне при вас и отново ще почувствате нуждата от любов.

Работа. Възможно е да има претенции от ръководството и евентуално нови допълнителни отговорности. Но можете да се справите.

Стрелец 11.22 – 12.21

Благоприятни дни: 9, 14 август
Лош ден: 13 август

Любов. Няма да останете без романтични приключения, уважаеми Стрелци! Късметът е на ваша страна в любовните дела и в сферата на отношенията между половете. Вече сте способни да направите страхотно впечатление. Вашата красота, интелигентност и най -важното – харизма са на изключително ниво. Отличен период за пътувания и романтични отношения.

Работа. Опитайте се да използвате времето за преговори и командировки. Тази седмица допринася за растежа на доверието ви.

Козирог 12.22 – 01.19

Благоприятни дни: 9 август
Лош ден: 12 август

Любов. Нуждаете се от хармония и мир в душата си повече от всякога, но точно от това ще бъдете лишени в близко бъдеще. Може би последиците от грешките ви ще ви измъчват. Освободете се от ситуацията и се примирете с миналото и най-важното с настоящето. Най -доброто лекарство в този случай би било романтично освобождаване. Като цяло в момента е по-добре да не сте сами. Чатът с приятели и сродни души може да ви помогне да се отвлечете от тъжните мисли.

Работа. Не е най -доброто време за нови проекти, но е добро за работа с документация.

Водолей 20.01 – 18.02

Благоприятни дни: 9, 10, 11 август
Лош ден: 7 август

Любов. Това е предизвикателно време за изграждане и поправяне на отношенията. Може да се характеризира като период на борба и единство на противоположностите. Най-вероятно няма да има разбиране и ще трябва да търсите начини за помирение. Вярно е, че наистина не обичате да правете компромис и още по-малко да отстъпвате. Между другото, много проблеми в отношенията с противоположния пол възникват именно поради придържането ви към принципите, което е препъни камък по пътя към хармонията.

Работа. Преживявате период на смущение. Бъдете търпеливи, ситуацията скоро ще се промени към по -добро.

Риби 19.02 – 20.03

Благоприятни дни: 12, 15 август
Лош ден: 11 август

Любов. В близко бъдеще ситуацията ще продължи да бъде напрегната. Може да се наложи да се потопите в решаването на неотложни въпроси, свързани с ученето, работата или подобряване на здравето. Във всеки случай няма да можете да се отпуснете. По-добре е да не планирате ваканция, с голяма вероятност няма да ви върви по начина, по който сте искали. Просто трябва да издържите този период, като изплатите дълговете (не само материални), включително и към бившите си партньори. Ще си починете и отпуснете през есента, ако решите всички въпроси сега.

Работа. Ще трябва да се примирите с подчинената роля. Вашите иновативни идеи няма да бъдат оценени сега.

Източник: woman.ru

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар