Оризова диета и водни процедури прочистват тялото

Грижата за организма трябва да е комплексна. Разграждането на подкожните мазнини ще подобри метаболизма

Масажът или обтриването със специални маски и кремове ще помогне да се изведат шлаките. Подобни процедури се предлагат в много спа-салони.

Много популярна напоследък е процедурата на масаж с шоколад, която не просто подобрява тонуса на кожата, бори се с нейните проблеми, но и извежда натрупаната през зимата подкожна мазнина. Прекрасна алтернатива са калната маска , или солевите вани. А вместо масаж можете да изберете стоунтерапия.

Шлаките, солите и мазнините от организма могат да се изхвърлят и с помощта на сауна. Само че не забравяйте, че подобни процедури са противопоказани за редица заболявания, така че предварително се консултирайте с лекар.

В някои салони предлагат и ароматерапия, която не просто ще възстанови силите ви след зимата, но и в комплекс с други мероприятия ще позволи да се изчисти организмът за

ориз

Оризова диета

сметка на подобряването на обменните процеси.

ДИЕТА: ДА ИЛИ НЕ?

В борбата с излишните килограми не бързайте да се хвърляте към диети, в чиято основа лежи пълният отказ от храна. Това е стрес за организма, затова след края на диетата рискувате да качите два пъти повече маса.

За начало се откажете от тестеното и сладкото, както и от прекалено мазните храни. След това помислете за монодиета, предполагаща употребата на определени продукти всеки ден. При това я планирайте така, че тя да ви помогне не само да отслабнете, но и да изчистите организма.

Най-добрият вариант е оризовата седмица – 7 дни само ориз. Така ще изчистите ставите и стомашно-чревния тракт.

Освен ориз можете да си позволите салата от пресни зеленчуци със зехтин, както и чаша кисело мляко вечер, което подобрява храносмилането. И непременно приемайте поливитамини и калций, защото оризът го отмива от кръвта, отслабвайки сърцето.

Какъвто и вариант да изберете, не забравяйте, че всяко ограничение в храненето е не по-малко опасно от чревоугодието. Така че всяка диета трябва да се съгласува с лекар, който да ви подскаже кои продукти да включите в менюто.

алказакс био - алкализиране на организма

АЛКАЗАКС БИО – за бързо алкализиране на организма срещу тежки заболявания

 

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар