Нумерологията ще ви каже най-точно каква ще е годината за вас

Нумерологията е отличен инструмент за предсказания. С нейна помощ можете лесно да узнаете ще бъде ли успешна за вас годината


За начало трябва да изчислите числото й: 2+0+2+0=4. Следователно ще „царства“ Четворката. Това означава, че годината ще е провокативна и неспокойна. Практически всичко ще зависи от хората. Очаква се Четворката периодично да създава нови проблеми и възможности, но основната доза отговорност през 2020-а ще лежи върху вашите плещи.

И така, настоящата година преминава под управлението на числото 4. За да разберете каква ще е конкретно тя за вас, трябва да извадите Четворката от вашето Число на съдбата.

Съберете цифрите в датата на раждането си. Например сте родени на 14.08.1987. В такъв случай получавате 1+4+0+8+1+9+8+7, Можете веднага да извадите числото 4 и тогава получавате израза: 1+4+0+8+1+9+8+7-3=35. Ако резултатът е 10 или по-голямо число, не забравяйте да го сведете до едноцифрено число: 3+5=8.

Числото 8 е локалното Число на съдбата, характеризиращо 2020 година за човек с датата на раждане от примера.

РАЗШИФРОВКА НА ЧИСЛАТА НА СЪДБАТА

Ако сте получили

Единица

то 2020 година за вас ще се характеризира с големи възможности във финансовата и любовната сфера. Изходът ще зависи от това как ще се отнесете към проблемите и трудностите, които ще се изправят по пътя към мечтата ви: като към крах или като към проверка за стабилност.

Във втория случай ще можете да преодолявате препятствията и да се възползвате от шансовете, които ще ви подари 2020 г. В трудни минути се осланяйте на интуицията си.

Двойка

Очаква ви успех в задачи с финансов характер и в работата.

С голяма вероятност ще успеете да откриете себе си, да разкриете талантите си и да заложите на силните си страни, които по-рано не сте забелязали.

Това е период на постигане на щастие и осъществяване на надежди. С трудностите, които ще срещнете по пътя си, ще трябва да се справите самостоятелно.

Тройка

Това ще е година на победи и разцвет на чувствата. Може би ще успеете да възстановите старите отношения, да вдъхнете нов живот на отминалата страст, да се помирите с роднини или приятели.

Най-главното е да не се страхувате да подадете ръка на другите, защото именно от вас ще се очаква първата крачка, на вас ще се възлагат надеждите.

Четворка

Четворката означава, че 2020 година за вас ще премине под егидата на финансовите възможности. За да умножите парите си, трябва правилно да се разпореждате с тях, да не купувате нищо
излишно, безполезно и скъпо.

Заклинания за богатство ще ви помогнат да се запасите с решителност в трудна минута и да направите първата стъпка. В любовта всичко трябва да мине гладко и без спънки.

Петица

Числото 5 е символ на мъдрост. Ако сте получили 5 при изчисленията си, значи през настоящата година трябва да се осланяте на житейския си опит, а не на интуицията си. Решението на проблемите винаги ще е някъде редом с вас, при това ще е просто и ясно.

Не е нужно да рискувате и да се опитвате да плетете сложни схеми – всичко ще се случва на повърхността. Вселената е на ваша страна, но няма да търпи бездействие и мързел.

Шестица

Хората ще са искрени към вас според възможностите си, затова е много важно да слушате какво ви казват. Следете живота на своите приятели и близки, за да може в случай на необходимост да им се притечете на помощ. Периодът е време за екипна работа, общуване, търсене на нови приятели и на половинката (ако все още не сте я открили). Ще сте обаятелни и харизматични.

Седмица

2020 година е идеално време за обучение. Паметта ви ще функционира в пъти по-добре. Ще се увеличи и влечението ви към знания и саморазвитие. Не се колебайте да отделяте повече време на ученето, на усвояването на полезни навици.

Годината ще е много продуктивна за всички, които са заети в интелектуалната сфера. Особен успех ще имат представителите на творческите професии.

Осмица

Ако при изчисленията си сте получили числото 8, значи физическите ви параметри ще се подобрят. Периодът ще е благоприятен за началото на цикъл физически упражнения, за всякакъв физически труд. Нумеролозите съветват да се откажете от вредните навици: през
тази година това ще е много по-лесно за вас.

Деветка

Това число свидетелства, че през тази година ще започнете да съжалявате за нещо, което не сте направили в миналото. И това ще е причината за основните ви проблеми. Въпреки това при желание и подходящите усилия ще успеете да наваксате пропуснатото.

За да улесните нещата, трябва цяла година да се държите по-близо до източниците на благоприятна енергия: да общувате с позитивни личности, да отделяте повече време на увлеченията си. Желателно е да избягвате песимистите.

Не забравяйте, че можете да реализирате мечтата си със силата на мисълта. Старайте се да мислите позитивно и това ще привлече в живота ви удачни събития, запознанства и възможности. Вселената винаги ще е на ваша страна, ако носите в света радост и позитив.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар