30 неща за секса, които е добре да знаеш до 30 – част 2

Или да научиш възможно най-скоро след това. Разбира се, в леглото не съществува понятието „задължително“, особено ако то се отнася до кобра позата, bdsm абревиатурата и всичко, включващо бурканче течен мед или още трима души. Следващите еротични положения обаче са строго препоръчителни с оглед на общата секскултура. Готова ли си да свериш и разшириш еротичното си IQ?

част 1

13. Никога не си лягай без чувството си за хумор. Неведоми са пътищата Господни и не знаеш какво може да те сполети – от откритие на тема размер и предпочитания до поява на месечния ти цикъл и странни техники. Сексът е като живота – колкото повече не се приемаш на сериозно, толкова по-добре!

14. Не излизай от форма. Когато ходиш на фитнес, се чувстваш супер, нали? Е, когато тренираш тазовите мускули, ще се радваш на суперсекс

15. Сексът не е равен на любов. И не може нито да спечели, нито да задържи някого.

16. Истинската близост не включва задължително лунна светлина, свещи и чилаут. Сексът може да е „специален“ дори ако е „на няколко чашки“, „светкавичен“, „откачен“ или „влизащ в трайно противоречие с някои общоприети норми за поведение на публични места“.

17. Въпреки че тръбят как си падат по порното, кучките, мръсниците и прочее отрицателни категории, мъжете всъщност предпочитат ти да не си толкова „открехната“. Защо, мислиш, те питат с колко си била преди тях? Не, не е защото са мазохисти. Те просто се притесняват да не се окажеш твърде опитна.

18. Няма нищо по-хубаво от секса с чувства. Така е било, така ще е и след хиляда години (ако светът не свърши тази година, разбира се).

19. Не е нужно да притежаваш главозамайваща орална техника. За мъжете самият факт, че го правиш, вече те поставя на божествен пиедестал. Малка тайна: ако използваш вода за уста, усещането и за двамата ще е изтръпващо свежо и готино.

20. Абсолютно нищо, казано от мъжете по време на секс, не се брои. Особено ако включва думите „оженим“, „бебе“ или „Венеция“. Ако вярваш в обратното, бъди готова да си понесеш последиците… само после да не кажеш, че не сме те предупредили!

21. Направи си презастраховка срещу засечки. Има моменти, в които последното нещо, за което си мислиш, е секс. Сексът обаче не се прави с „мисъл“, а с усещания. Намери нещото, което действа еротично на твоите сетива. То може да е музика (За какво иначе са направени сексчилаут сетовете?), образи (Привет, добро старо порно!), миризма (Сети се как полудяваш, когато усетиш парфюма на голямата си любов…) и го използвай в кризисни моменти.

22. Винаги дръж на предпазните мерки. Каквото и да става. Каквото и да ти говори той. Колкото и да го обичаш ти. Защото така се грижиш и за двама ви.

23. Когато спреш да искаш да правиш секс с някого по 24 часа в денонощието, неизбежно започваш да се питаш доколко го обичаш вече. Спокойно. Първо, либидото, също като настроението ти, си има своите върхове и спадове. И второ, тези моменти са неизбежна част от всяка по-дълга връзка на тоя свят. Приеми го философски… и иди да си купиш едни яркочервени жартиери.

24. Не вярвай на митовете от големия екран. Сексът под душа бил най-страстното нещо на света? Да-да! Изправеният стоеж – и то на хлъзгав участък, е нещо изморително и криещо огромен процент травматологичност. Същото важи и за секса с хранителни продукти…

25. „Ама да не си помисли, че съм лесна?“ е глупава мисъл с изтекъл срок на годност. Днес и нашият пол е свободен да се забавлява колкото и както си иска (стига да не си го признае в конкретни числа после, когато срещне Правилния). Така че спри да изчисляваш коя среща е и време ли е да „пиете по кафе у тях“. Следвай сърцето и инстинкта си, те винаги дават правилния отговор.

26. Животът е такъв, какъвто си го направим сами. Сексживотът ни – също. Скучен, сив, еднообразен или пълен с приключенски дух? Наистина е въпрос на избор и ентусиазъм.

27. Мъжът, който ти се обажда от дъжд на вятър, по малките часове и на градус (за секс), не заслужава да му вдигнеш.

28. Има фантазии, които е по-добре да си останат такива. Попитай когото и да било, който си е пожелал тройка и я е получил. Понякога сексът, който е в главата ти – и който влиза в противоречие със средностатистическия здрав разум, предпазните мерки по време на полет, доброто приятелство и т.н. – е най- добре да не напуска тази територия.

29. Голямата тръпка невинаги е Голямата любов.

30. Когато беше на 20, смяташе 30-годишните за пенсионери (които не правят секс), нали така? Генерална грешка! Не само че правят, а и им се получава изключително добре, за което си има логична причина. Сега най-сетне знаеш коя си и какво можеш, чувстваш се страхотно в собствената си кожа и не изпадаш в депресия при вида на манекенка – с една дума, притежаваш страхотно самочувствие. И щеш, не щеш, започваш да извличаш всички еротични последствия от това. Найс, а?

 

ДА и НЕ на секса

 
Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар