30 неща за секса, които е добре да знаеш до 30

Или да научиш възможно най-скоро след това. Разбира се, в леглото не съществува понятието „задължително“, особено ако то се отнася до кобра позата, bdsm абревиатурата и всичко, включващо бурканче течен мед или още трима души. Следващите еротични положения обаче са строго препоръчителни с оглед на общата секскултура. Готова ли си да свериш и разшириш еротичното си IQ?

1. Бройката мъже, с които преспиваш, не е гаранция за богат еротичен опит, още по-малко е извор на самочувствие. От нас да знаеш, че случайният секс със случайни партньори няма да ти донесе усещането за ценност, а постепенно ще изхаби способността ти да се влюбиш истински.

2.Гнусливостта и добрият секс просто не вървят ръка за ръка. Все едно да не обичаш яйца и да си поръчаш омлет, надявайки се да ти хареса.

3. Мъжете обичат телата ни стотици пъти повече от нас. Те направо ги обожават. Целулит, минипъпка на челото или стрии? Когато ни видят голи, те просто са над тези неща, така че защо да се притесняваме ние?!

4.Красотата може и да спаси света, но не може да спаси секса. Една жена може да прахоса целия си живот (и бюджет) в приготовления за момента, в който ще се разсъблече пред даден мъж, а когато той най- сетне настъпи… да сметне за достатъчно просто да лежи и да огрява обстановката. В този случай мъжът няма да е очарован, независимо от перфектните камбанки върху ноктопластиката, връзващи се с мотива на дантелата върху бельото, хитовия „карамел с патладжанов оттенък“ на кичурите, педантично изрязаните кожички на педикюра и т.н.

5. Както при всичко останало на тоя свят, и в леглото има огромна разлика между теория и практика. На теория е много лесно „да се отпуснеш и да си признаеш без грам свян какво те възбужда най-много“, както проповядват всички еротични статии. На практика обаче се оказва, че си по-склонна да извадиш камшик и белезници и да извисиш неумолимо глас „Шнеееелър! Шнееелър!“, отколкото да си признаеш своя лична най-потайна интимна фантазия. Ето докъде води залетият от порно бит… Хора, дайте да не се отказваме от въображението си!

6. Най-лесното нещо е да обвиниш другарчето си по легло в некадърност. По-трудното е да му покажеш какво искаш. А най-трудното е самата ти да си кристално наясно по въпроса. Как разбра, че обожаваш трюфели и мразиш свинска пача? Много просто, опита ги. По същия принцип трябва да подхождаш и към еротичното меню – трябва да тестваш различни усещания, за да разбереш кои ти действат и кои те вледеняват. Смееш ли да твърдиш, че си „вкусила“ всичко?

7. Не е нужно да пристъпваш към секса като към състезание на 100 метра… е, добре де, на 2-3 километра бягане с препятствия. Тоест не успееш ли да стигнеш финиша, срам и позор. Псс, тихо… има ли мъже наоколо? Няма. Добре, значи спокойно можем да си го признаем: няма жена, която да е изпитвала оргазъм всеки божи път. И това въобще не е болка за умиране.

8. Никога не казвай „никога“. Когато беше на 15, слушаше New Kids on the Block и плака цял час на „Титаник“, а сега и от двете ти се повръща, нали? Нормално е, с времето човек мени вкусовете си. Така че абсолютно ли си убедена, че сексът с превръзка на очите, който довчера ти се виждаше величайша глупост, няма пък да вземе да ти хареса?

9. Слушай сърцето си – не само в любовта, а и в секса. И  отказвай винаги когато не ти се прави, защото не си в настроение, не си падаш достатъчно по даден мъж или си наддала цели осемстотин грама, по дяволите! Правото си е твое, тялото – също.

10. Любопитни факти: съществува универсален ключ към женския оргазъм, който работи безотказно всеки път. Той е разковничето на въпроса защо на една жена й трябват от 10 до 20 минути при секс и само около 4 при мастурбация, за да стигне финал. Казва се клитор и е много добра идея да бъде включен по време на секс, дори когато мъжът не се сеща за това, или не дай си боже, си живее в щастливо неведение за точното му местонахождение. Не ти пожелаваме да извадиш такъв късмет, но ако се случи, изрежи тази подточка и я лепни на лаптопа му.

11. Малко помощ никога не е излишна. Лубрикантите от години вече се продават не само в аптеките, а и на касите в супермаркетите. Въпросът е знаем ли как да ги използваме? Импровизирано мини интервю показа, че 1. обикновено не ги употребяваме и 2. когато го правим, импровизираме както дойде. Забележка: най-добрият начин е да се слага малко не само отвън, а и вътре в презерватива. Забележка 2: за разлика от лубрикантите, масажните масла обикновено съсипват латекса, така че… внимателноооо с еротичните масажи!

12. Не е необходимо да изваждаш суперкаруцарски речник, защото „мръсните приказки възбуждат мъжете“. Онова, което ги възбужда, е желанието ти. Ако се опитваш да го облечеш в думи, които засядат в собственото ти гърло, ще заприличаш на главната героиня в аматьорско XXX видео, която тръгва да стене още на уводните надписи, преди мъжът да се е появил, камо ли да я е докоснал.

част 2

 

 

Съветите, които секс терапевтите запазват само за приятели

 

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар