Сиренето е пълно с полезни бактерии! Вижте още предложения за здравословна закуска!

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Пробиотиците не са само в киселото мляко, което баба ти яде. Съставките на сирената също минават през процес на ферментация и затова са пълни с полезни бактерии – от тези, които облекчават стомашните неразположения, помагат за балансиране на теглото и предотвратяват развиване на рак.

Здравословна закуска

Здравословна закуска

И не на последно място – укрепват имунитета. Започни с гауда, фета или синьо сирене – непастьоризираните, неузрели сирена имат повече пробиотици (избягвай ги, ако си бременна). Към него си отрежи парче хляб с квас. В другите видове хляб за закваска се използва мая като набухвател, но тук в основата е жива култура, която придава киселия вкус. Добави и цяла, свежа маслина. (Съхранявай ги в хладилник, защото всяко топлинно влияние намалява количеството пробиотици). Полей всичко с джинджифилова бира. Тази мека и нискоалкохолна напитка е направена от жива мая и бактерия.


Какво трябва да ям за закуска?

Не всички сутрешни храни са еднакви (Извинявайте, зърнени закуски!)

АКО СПОРТУВАШ…

Закуси: Пълнозърнест тост с една лъжица фъстъчено масло и парче банан. Първото нещо, което тялото ти изгаря,са въглехидратите, така че се запаси с тях, преди да набереш газ. Калият в бананите може да предотврати мускулните болки.

АКО РАБОТИШ…

Закуси: Пълнозърнест бейгъл с пушена риба. Омега 3 са ключът към мозъчната продуктивност, а фибрите пречат да огладнееш бързо. Тази закуска едновременно те засища и държи фокусирана. Добави и 2 лъжици нискомаслено крема сирене, за да стане идеално.

АКО ТИ СЕ СПИ…

Закуси: Тортила със зеленчуци и краве сирене. Приготви тази вкуснотия от вечерта. Сутринта само я пъхни в печката за 15 минути на максимални градуси. Това ястие се прави бързо, с повече хранителни вещества е от зърнените закуски, а и с по-малко захар.

Лактик ферментс – пробиотик + пребиотик Топ продукт с мощен и бърз ефект !Задължително след прием на антибиотици и стомашно-чревен дискомфорт!

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар