Това растение привлича богатството в дома ви

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Колкото и скептично да гледате на подобни твърдения, всички сме наясно, че положителните мисли водят до хубави неща

парите

Колкото и скептично да гледате на подобни твърдения, всички сме наясно, че положителните мисли водят до хубави неща


Ако искате да привлечете парите към дома си, непременно трябва да се снабдите с това растение.

Става въпрос за Красула или както още е известно – Дървото на живота. Това растение привлича като магия парите към дома ви.
Според фън шуй е достатъчно само да засадите това растение в дома си и парите сами ще потекат към вас. Сами ще забележите, че финансовото ви състояние ще се подобри за раз време.

Колкото и скептично да гледате на подобни твърдения, всички сме наясно, че положителните мисли водят до хубави неща.
От огромна полза би било, ако преди да засадите Красула в дома си подсилите мислите си с действия, които да ви напомнят за мечтите.

Цветари подчертават, че цветът на листата на Дървото на живота прилича до голяма степен на току-що отпечатани доларови банкноти.
Освен това Красула ще допринесе за по-доброто функциониране на мозъчната ви дейност и повишава физическата ви активност.
Това се дължи на съдържащите се етерични масла в листата му.

Най-доброто местоположение за това растение е работният ви плот. Не след дълго ще забележите, че работата ви ще започне да ви носи по-голямо удовлетворение и парите ще потекат към вас.
Преди да засадите растението, поставете шест монети на дъното на саксията и се представете като богат, здрав и успешен човек, пише zajenata.bg.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар