Зарязах любовта заради парите

Сякаш съдбата постоянно се опитваше да ми припомни, че парите са всичко на този свят и без тях не мога да направя и крачка

любовта

Сякаш съдбата постоянно се опитваше да ми припомни, че парите са всичко


Може би мнозина от вас ще ме упрекнат, но истината е, че зарязах любовта заради парите.

Цял живот съм живяла в бедност, а любовта в семейството ми сякаш изобщо не съществуваше. Често се питах как изобщо съм се появила на този свят, щом нашите изобщо не се понасят.
С приятеля ми бяхме заедно две години и той постоянно ми повтаряше, че каквото и да се случи няма да навреди на любовта ни.

Минахме през деветте кръга на ада и оцеляхме, докато един ден не се подлъгах по по-богато момче. Нямах никакви чувства към него, но той можеше да ми даде всичко онова, което цял живот ми е липсвало. Предпочетох парите пред любовта, защото те ми даваха сигурност.

Бившият ми приятел беше студент и дори крояхме планове през лятната ваканция да заминем в чужбина.
Сякаш съдбата постоянно се опитваше да ми припомни, че парите са всичко на този свят и без тях не мога да направя и крачка.
Може би много от вас ще ме упрекнат за това, че съм предала любовта си заради парите и ще ме нарекат меркантилна, но винаги съм си мислела, че бедността обрича всяка една връзка на крах и затова предпочетох да се разделим навреме.
vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар