12 жизнено важни секс съставки – 2

Понякога една дребна подробност е в състояние да промени коренно положението на нещата в спалнята. Виж какво не ви достига – елементарно познание на физиологията, синхронизация с партньора или качествена интро игра. Наваксайте го и се насладете на разтреперващи мигове.

МАЛКО ПСИХОЛОГИЯ

Говорете
Отглеждането на табута, непознаването на партньо­ра, срамът от споделянето на собствените желания са в със­тояние да съсипят секса, откъ­дето – и връзката ви. Обрат­но, колкото повече сте наясно с нещата, които допадат на другия, и колкото по-подробно го ориентирате в кои момен­ти ви е било страхотно, толко­ва по-доволни, щастливи и близ­ки ще се чувствате. Можете с часове да говорите за люби­мите си сцени от филми, нали? Какво ви пречи да го направите за любимите си пози?!

Не пренебрегвайте близостта
Напоследък ставаме все по- големи виртуози в правене­то на секс и все по-големи ама­тьори в правенето на любов. А както казва Ева, разлика­та между това да си легнеш с някого, към когото имаш тръп­ка, и това да си легнеш с няко­го, към когото изпитваш чув­ства, е именно в усещането за близост. „При секса с чув­ства ти не просто задоволя­ваш животинския си нагон, а се отдаваш на другия изцяло.“ Ако ти липсва това усещане, отдели време и внимание на малките, дребни романтични детайли от сорта на гледане­то очи в очи, бавното темпо, дългите прегръдки и т.н. Ето и една поза „ин-ян“, която вър­ши чудесна работа, макар че ще можете да я задържите 1-2 минути: той е седнал на лег­лото със скръстени крака, ти си на коленете му, по възмож­ност сплела крака около кръста му, като двамата се гледате в очите.

Зарежете мълчанието, моля
„Няма нищо по-безумно от тишината в спалнята. На последното море се запознах с един мъж, който много ми харесваше – разказва Диляна. – Легнах си с него, обаче всичко протече супер конфузно. Той не ми даваше никакъв знак дали му харесва какво се случва. Накрая се облякох и си тръгнах.“ Не е необходимо да крещите така, че съседите ви да не могат да мигнат, а уличните кучета от стрес да мигрират през девет квартала в десети. Но някой и друг стон на удоволствие тук-таме хич няма да ви навреди, защото озвучаването на еро­тичната програма повдига гра­дусите и ви кара да се разгоре­щите още повече.

Устройвайте си празници
Тази вана за какво ви е? Ами кухненският ъгъл? Прибавете към тях бутилка вино и свещ и ето че скуката и рутината в секса вече са зад гърба ви.

 

МАЛКО ТЕХНОЛОГИЯ

Избирайте дългия път
Има куп заобиколни начини да възбу­диш един мъж като например уст­ните ласки по вътрешната страна на бедрата. Бъди оригинална, избери тях. На него ще му хареса и ще пос­ледва примера ти, а това значи по-дълъг еротичен увод.

Остани с дрехите
Живеем в свят, където голотата ни залива на всяка крачка и полуголото тяло оказва неочаквано силен ероти­чен ефект. Не го забравяй.

Сменяйте местата
И най-изтърканият секс в мисионер­ската поза ще се превърне в неза­бравим спомен, ако се случва на терасата на хотел например или на някоя полянка под звездите на пъл­на луна.

Бъдете XXX сценаристи
През целия ден си разменяйте еро­тични есемеси или съобщения във фейсбук и наблюдавайте как горе­щите градуси растат ли, растат. Дори съдържанието на кореспонден­цията да е изтъркано до бога, пак ще даде ефект, защото сексът се случва между ушите и въображени­ето би ще допълни детайлите по собствен вкус.

 

МАЛКО ФИЗИОЛОГИЯ

 
Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар