12 жизнено важни секс съставки

Понякога една дребна подробност е в състояние да промени коренно положението на нещата в спалнята. Виж какво не ви достига – елементарно познание на физиологията, синхронизация с партньора или качествена интро игра. Наваксайте го и се насладете на разтреперващи мигове

МАЛКО ФИЗИОЛОГИЯ

Изучете телата си
Да, френската любов се приема с отворени обятия, ушната мида и зърната на гърди­те са ерогенни зони, а на жените ни трябва повече време, за да дос­тигнем оргазъм. Цяла­та истина обаче е, че както един от нас не понася патладжан и чесън, а друг не може да седне на масата без месо, така отделните хора си имат специфи­чен вкус, когато става дума за еротично меню.

И не е изключено да се озовеш в положението на Алекс, която си ляга със Стефан, подхожда по стандартната про­цедура и открива, че той не обича фелациото. „Бях шашната“, спомня си тя. Ето защо е адски добре двамата да изследвате телата си, за да разберете кои са специфичните еро­генни зони и предпочи­тания на другия.

Издирете G-точките си
Няма да спрем да го повтаряме по една проста причина. Наис­тина има значение дали ще включите в сесия­та си тези зони, или не. „Преди време четях в списания за G-точката и си мислех, че са неве­роятни глупости – раз­казва Владимира*. – Но една нощ гаджето ми настоя да я пробваме и направо ахнах! Има­ше сериозна разлика в това, което усетих.“ В името на по-интен­зивни нива на наслада отделете по 5 минути за взаимно издирване на G-точките си. Ориен­тир вкратце: твоята се намира върху пред­ната вагинална стена, усеща се на допир и е приблизително с разме­ра на орехче. Търси се с показалец, като длан­та е обърната нагоре. Неговата представля­ва жлеза и се стимули­ра с масаж със свити пръсти в зоната между тестисите и ануса.

Тренирайте мускулите си
Естествено, на първо място ще стане дума за твоите влагалищ­ни. Няколко минутни те им тренировки на ден (нищо сложно, стягане и отпускане на тазовата мускулатура) ще доведат до стегнатата им форма и ще доставят удоволствие и на двама ви. Но с тези мързели­ви „женски“ упражнения далеч не се изчерпват възможностите ви да подобрите еротични­те си изпълнения. Избе­рете си любим спорт и го тренирайте заедно. Установено е, че хора­та, които водят акти­вен начин на живот, се чувстват по-добре в кожата си, имат неве­роятен тонус и са супер доволни от секса си.

Не забравяйте клитора
Прословутите 20 мину­ти увод изобщо не са задължителни. Наши­ят пол е в състояние да достигне оргазъм поч­ти толкова бързо, кол­кото мъжете, стига да се включи клиторът. Защо тази гореща точ­ка често остава пре­небрегната? Ами защо­то мъжете са пределно наясно с наличието й, но рядко напипват най- удачния начин за стиму­лирането и, а нас ни е срам да им обясним или да преминем към самостимулация. Напълно излишни и вредни при­теснения. Кажи, пока­жи… или избери поза­та „хамак“. Ти лягаш по гръб с подложена под бедрата възглавница, а той прави максимално плътни, тласъци.

 

продължение…
Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар