Виж тайната за гореща красота на Риана!

Риана се е превърнала в модел за подражание за много млади момичета!

Риана успява да изглежда винаги във форма!

Барбадоската дива Риана не може да се оплаче от липса на внимание. Тя печели въздишки и признания не само заради музиката, която прави, но и заради външния си вид. И поради това, а и защото виждаме с очите си, няма как да отречем, че Риана наистина е успяла да извае снага, която заслужава внимание.
Каква е тайната за красота и най-вече за предизвикателен външен вид на Риана?
Според думите на самата певица, тя дължи апетитните извивки на тялото си не само на гена, но и на комбинация между хранене и тренировки, към която стриктно се придържа.
Всеки ден по три пъти тя отделя по 25 минути за тренировка. Личният й треньор Харли Пастернак е този, който е изградил толкова натоварен режим за певицата, но тя не се оплаква. Той я е успокоил донякъде с думите, че няма нужда от много усилия, за да изглежда добре. Необходимо е просто постоянство.
Допълва, че когато Риана има ангажименти, тренировките намаляват до пет дни в седмицата между 10 и 30 минути.
Основното занимание, на което залага звездата, е карането на колело. Когато времето и натовареността й го позволяват, го прави навън, но иначе има уред с педали във фитнес залата.
Що се отнася до режима на хранене, в менюто й присъстват главно протеини. Храненията в рамките на деня са няколко – Риана хапва поне по пет пъти на ден, но гледа количествата и калориите да са ограничени. Така успява да поддържа фигурата без проблеми.

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар