5 напитки, които гарантират сексуална възбуда

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Не само храните са афродизиаци! Напитките също могат да предразположат тялото към секс!

Предлагаме ви списък от 5 напитки, консумирането на които ще ви помогне в едно конкретно направление – ще ви накара да пожелаете партньора си още по-силно и то на момента! Ето ги и тях – 5-те напитки за сексуална възбуда.

Гарантирайте си секс преживяване с някоя от тези напитки!

Пенливо вино – пенливото вино от край време се слави като мощен афродизиак в чаша. Въпреки че процентното съдържание на алкохол в него е сравнително ниско, то има недостижима за много други напитки роля по отношение на възбудата и сексуалното желание. С няколко чаши пенливо вино задръжките, а и дрехите падат, а възможностите за интимни занимания се увеличават.
Кола – въпреки че мнозина са категорични – колата е вредна за здравето – тя има доказан ефект върху тялото. Съдържащите се в нея кофеин и кола, растение, идващо от Брега на слоновата кост, повишават желанието за секс.
Мента – ако си мислите, че чаят от мента е подходящ само за проблеми с храносмилането, грешите. С една чаша от него можете да си гарантирате такава нощ, че определено ще повторите.
Ванилия – без съмнение за ванилията като за афродизиак сте чували. В някои страни дори използват растението като лек срещу проблеми с ерекцията. Така че ако искате да прекарате един незабравим сексуален тур, добавете няколко шушулки ванилия в чая си.
Анасон – това растение със специфичен аромат, което се консумира в различни форми, още от дълбока древност се смята за лек при сексуални проблеми. Анасонът стимулира либидото и предразполага към интимности.

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар