Липса на сексуално желание? Ето защо!

Проучванията показват, че един на всеки петима души има клинична липса на сексуално влечение. Добрата новина? Можете да увеличите ниското си либидо, като избягвате няколко ежедневни неща.

Вие вече знаете, че повечето мъже мислят много за секс. (Въпреки че е абсолютен мит, че мъжете мислят за секс на всеки седем секунди – това ще бъда около 8000 пъти на ден, ако са будни в продължение на 16 часа). Но е вярно също, че някои момчета рядко мислят за секс – и рядко го искат. Тези момчета, които има клинична липса на сексуално влечение, са повече отколкото си мислите.

В действителност, един на всеки петима мъже е с липсата на сексуално влечение. Ако подозирате, че вашия мъж е един от тези или ако искате просто да се уверете, че сте във върхова сексуална форма, проверете този списък от неща, които могат да заличат сексуалното желание. След това избягвайте тези неща – и докато сме на темата, засилете вашето сексуално желание.

1. Цигари и алкохол
Пушенето на цигари свива кръвоносните съдове, което прави по-трудно достигането на кръвта до чатала, когато е призована да го направи. И докато алкохола може да доведе до по-голям брой сексуални срещи, шансовете за успешен завършек са далеч по-ниски. Плюс това, тъй като пиенето е депресант, пиенето на голямо количестов твърде често може да накара мъжа да се чувства така, сякаш страдащи от …

2. Депресия
Депресията не е само в главата – тя може да повлияе на цялото тяло, включително и на пениса. Някои потенциални естествени средства за лечение на депресия включват акупунктура, йога, медитация, Омега-3 мастни киселини и витамини B и D. Също може да се взема голямо разнообразие от хапчета, за да се помогне на депресия, но се оказва, че в следствие може да се появи липса на полово влечение.

3. Предписаните лекарства
Медикаменти, които се взимат при депресия или лумбаго могат да помогнат за това, но много от тях имат странични ефекти – като безмилостен убиец на желанието. Антидепресантите, лекарствата за кръвно налягане, антихистамините и други видове лекарства са доказали в проучвания, че убиват либидо. За щастие, коригирането на проблема може да бъде толкова просто – промяна на дозата или марката.

4. Стрес
Финансови проблеми, много работа и т.н. Всичко това причинява стрес, който може да намали количеството тестостерон, изпомпван от тялото. Така че намерете нещо, което да действа отпускащо и го направете. По ирония на съдбата, обаче, има едно нещо, което няма да се отпусне…

5. Децата
Децата обикновено са резултат от сексуално влечение, но те могат и да го убият шокиращо ефективно. Те ви оставят малко време, за да прекарате насаме с половинката и те изчерпват. Така че ще трябва да намерите начин да вместите секса в своя график. Специалистите препоръчват насрочване на време за правене на секс.

6. Изтощение
Ако не получавате нужната доза сън – около 7-9 часа сън на нощ, всяка физическа активност ще изглежда повече като задължение. Дори по-лошо, липсата на сън може да отслаби ерекцията на мъжа. Така че лягайте да спите.

7. Непълноценно хранене
Ако не ядете нищо друго, освен полуфабрикати и какви ли не боклуци, не очаквайте да се чувстват или да изглеждат страхотно. Коремните мазнини, по-специално, могат да попречат на способността на мъжа да се „втвърдява”. (И не, не само защото корема му пречи.) Здравословната и балансирана диета ще ви даде повече енергия, да ви поддържа във форма и ще подобри настроението ви.

 

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар