Отслабване без диета? Ето тези съвети ще ви помогнат!

Ако със стомаха ви всичко е наред и искате да свалите 3-4 кг за седмица, не е нужно да се мъчите с диета


Няколко прости трика ще ви помогнат.

• Сутрин на гладно пийте половин литър леко затоплена вода, в която сте сипали 1 ч.л. сол. Пийте я на малки глътки – това е важно. Да, гадно е, но пък е къде по-лесно от гладуване.

• След това отделете 5 минути за лека гимнастика. Достатъчно е да се усуквате от кръста, да въртите таза, да правите наклони встрани. Това е нужно, за да може солената вода да се задържи по-дълго в стомаха. А и ще се разбудите.

• Изчакайте 20 минути и задължително хапнете някаква пълнозърнеста каша. Тя ще обере остатъците от сол по стените на стомаха и няма да го дразни. С вода или с мляко, няма значение как ще я приготвите.

• Повтаряйте това 5 пъти
в седмицата. Примерно от понеделник до петък. Със сигурност към сряда ще усетите как от вас буквално извира мръсотия, а килограмите ще започнат да се топят. Това е прочистване на стомаха.

Много жени не обичат диетите заради глада и превръщането на отслабването в мъка

Ще решите този проблем с разделно хранене. Яжте месо и риба без хляб и само с варени зеленчуци и пресни салати. Други ограничения няма. Със сериозни научни изследвания е доказано, че така храносмилането се ускорява с 30-50% и нищо не се отлага като мазнини.

• Включете в менюто си чай за отслабване. Така ще ускорите обмяната на веществата, мастните запаси ще изгарят по-бързо, ще изхвърлите излишната вода и токсини. Има ползи и за здравето – укрепва имунитетът, подмладява се орга-
низмът. Става дума за зелен чай, чай с джинджифил, с канела или други билкови смески.

• Хлебната сода отдавна се използва като средство за отслабване. Най-простият начин са ваните със сода. Така организмът се детоксикира, ускорява се обмяната, мазнините изгарят и се пречи на следващо тяхно натрупване.

• Втори начин е да правите обтриване на тялото със сода. Така се активира кръвообращението в проблемните зони и се подобрява лимфопотокът. Това води до намаляване на обиколките заради загуба на излишната вода и мазнини.

• Може да пиете содена вода -1 ч.л. в 200 мл. Тя има алкална реакция, благодарение на което работи като абсорбатор на всички токсини и отпадни вещества. А точно те са причината за образуването на опасните вътрешни мазнини.

Пийте повече вода

В зимния период се препоръчват 1,5-2 л, в летния – до 3 л. Първата чаша трябва да изпиете сутрин на гладно. Старайте се и през деня да не заливате храната, а да пиете поне 30 минути преди и след ядене. Водата активизира обмяната, детоксикира, нужна е за разграждането на мазнините.

• С изследване е установено, че човек отслабва, когато яде често, но малки порции. Разпределете дневното си меню в 5 приема през 2 и половина – 3 часа. Сипвайте си в малка чиния, хранете се с десертни прибори, старателно дъвчете.

• Закусвайте стабилно. Така ще се заредите с енергия за целия ден, ще стартирате обменните процеси, храната ще се преработва по-добре и няма да се натрупва като мастни запаси. Закуската ви задължително трябва да включва белтъчини (млечни продукти, яйца) и бавни въглехидрати (пълнозърнести храни). Из-бирайте по-кисели плодове.

Последното хранене за деня трябва да е поне 3 часа преди сън

Вечерята е лека, с по-ниска енергийна стойност от закуската и обяда. Порция салата с малко месо, задушени зеленчуци, плодове са добър избор.

• Намалете захарта, тестените храни, сладките газирани напитки и пакетираните сокове. Има и полезни десерти като плодови салати, сушени плодове с цедено кисело мляко или просто лъжичка мед. Яжте само пълнозърнест плътен хляб. Лесно можете да си го правите и сами, за да сте
сигурни в качеството му.

• Добре е винаги да имате под ръка полезна храна, ако гладът ви застигне на място, където не можете да си я осигурите. Малко сурови ядки, плод, бутилка айран или морков ще залъжат стомаха и няма да посегнете към вафла или хамбургер.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар