Всичко, което получавате БЕЗПЛАТНО, увеличава дълга ви

Не е необходимо стриктно да се следват всички тези принципи. Но нарушавайки ги, трябва да помните, че все пак някой ден ще трябва да погасявате дълговете си


Това задължение е определено количество енергия, която трябва да върнете във Вселената. Това е законът на природата, затова не можем да го заблудим. Както и да е, трябва да изплатим всички дългове. Но ние не сме в състояние да знаем под каква форма ще изчезне нашата енергия. Да се изплати дълг с пари би било най-бързо и лесно.

Бъдете внимателни със своята енергия

Поради тази причина, ако се откажете навреме, изразходваната енергия ви връща обратно. Хората, които дават, имат определено предимство пред хората, които получават. Последните пак ще бъдат принудени да плащат, но не знаят кога, при какви обстоятелства и как ще се случи това.

Ето основните правила, които трябва да се следват, за да е в сила закона на енергийния баланс:

– Не крадете енергия от всякакъв вид и във всякакви форми.
– Трябва да платите всичко, което сте получили.
– Не давайте и не приемайте незаслужени „подаръци“.
– Не правете добро на другите, освен ако не бъдете помолени да го направите.
– Не вземайте и вземайте назаем.
– Трябва енергично да балансирате всичките си действия.

Не е необходимо стриктно да се следват всички тези принципи

Но нарушавайки ги, трябва да помните, че все пак някой ден ще трябва да върнете онова, което сте взели. И може да се случи така, че да го връщате в двоен и троен размер.

Ако сте загубили нещо, тогава най-вероятно това се е случило, защото все още не сте погасили дълга си за полученото веднъж.

Вселената също няма да пренебрегне вашите минали грешки. Например, за вредата, която сте причинили на друг човек, можете да бъдете „глобени“ с болест .

Загубата на имущество или някои от вашите спестявания може да настъпи поради кражба, извършена от вас по-рано.

Затова внимавайте с енергията си. Опитайте се да поддържате баланс във всичко, което правите. Никога не давайте и не приемайте твърде много. Това носи повече проблеми, отколкото ползи.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар