Дийпак Чопра: Никога не отивайте в чужд дом с празни ръце!

Духовният учител, философ, мислите и гуру на много холивудски знаменитости Дийпак Чопра има едно основно правило – правилото за даване


Според Дийпак Чопра, колкото повече давате, толкова повече получавате. Може да е нещо дребно, може да е нещо малко, може да е нещо казано на глас – трябва да се даде. Иначе Законът на изобилието няма да действа за нас.

Постарайте се, когато отивате на гости, никога да не отивате с празни ръце. Защо? Това не е проста учтивост. По този начин човек осигурява подарък и на самия себе си. Подарък, който съдбата ще го дари на един по-късен етап.

След като срещнете някого, можете безшумно да му изпратите благословия, да му пожелаете щастие, радост и повече смях. Този вид мълчалив подарък е много мощен.

Едно от полезните неща, на които бях научен като дете и което научих децата си, е никога да не отивам в къщата на някого с празни ръце, никога да не идвам при никого без подарък.

Можете да кажете: „Как мога да дам на другите, ако в момента аз самият изпитвам липса?“

Можете да донесете цвете. Едно цвете

Можете да донесете бележка или пощенска картичка, на която ще изразите вашите чувства към човека, при когото сте дошли.

Можете да направите комплимент.

Можете да кажете молитва.

Вземете решение да дадете, където и да отидете, когото и да видите. Колкото повече давате, толкова повече увереност, благодарение на прекрасния ефект от този закон, печелите. А когато получите повече, вашата способност да давате повече също се увеличава.

Нашата истинска природа е богатство и изобилие, ние сме богати по природа, защото природата поддържа всички наши нужди и желания. Ние не губим нищо, защото нашата същност е чист потенциал и безкрайни възможности.

Откъс от книгата на Дийпак Чопра „Седемте духовни закона на успеха.“

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар