Тези семена лекуват рак?!

Поради стойността си, това семе дори е използвано като валута.

Тези семена съдържат омега мазнини, протеини, антиоксиданти и диетични фибри. Те имат мек орехов вкус и тъй като абсорбират течността, те са идеални за хидратация и усещане за ситост, които ще продължат с часове.

Маите и инките се отнасят с уважение към това малко, но питателно семе. Всъщност „Джия“ е думата Мая, което означава „власт“. Ще намерите много сила в семето, което съдържа няколко хранителни вещества.

Семената от Джия са чудесен източник на здравословни незаменими мастни киселини – те съдържат осем пъти повече омега-3 мастни киселини от сьомгата. Семената от Джия също съдържат омега 6 мастни киселини, антиоксиданти (само един грам от които е богат на антиоксиданти дори четири пъти повече от пресните боровинки) и протеини, които са много важни за вашето здраве.

Проучванията показват, че консумацията на тези семена също влияе върху здравето на косата и ноктите, поради факта, че семената на които съдържат голям източник на протеини (20%).

Семената от Jia също са източник на най-лесно смилаемия растителен протеин, отличен източник на диетични фибри, богати на витамини, минерали, аминокиселини и антиоксиданти. Тези семена са чудесни за регенерация на кожата, но освен това изгарят мазнини, укрепват организма и влияят положително на храносмилателните органи.

Диетолозите са съгласни, че семената са едни от най-добрите, които можете да консумирате, ако се чувствате зле, без енергия, тъй като влияят на мускулите и освобождават енергия в тялото ви, така че често се използват от спортисти. Това семе съдържа също 37% от хранителните вещества, които стимулират дебелото черво.

Диета, базирана на консумацията на това семе се оказа отлична за лечение на рак на дебелото черво, както и за профилактика на рака.

витамин B17

Онколозите препоръчват витамин B17 Complex в тежката борба с коварното заболяване

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар