Новият B17 Комплекс Форте (с обогатена формула) – ЗА НОВА НАДЕЖДА

Разпродажба!
(16 клиентски отзива)

48.50 лв.

B17 Комплекс Форте подходящ за:

 • Повишаване имунитета на организма
 • Регулиране на нивото на захар и мазнини, както и кръвното налягане
 • Подобряване гъвкавостта и пропускливостта на кръвоносните съдове, както и способността за кръвосъсирване
 • При чувство за умора, честа отпадналост и липса на енергия
 • За хора прекарали химио или лъчетерапия
 • B17 Комплекс Форте съдържа основния източник на витамин B17 – кайсиеви ядки и кайсиево масло, също Кладница, Рейши и Облепиха, плодове, които помагат за повишаване на естествения имунитет на организма
 • ЗА ПОРЪЧКИ ПО ТЕЛЕФОНА: 02/ 822 03 12; 0876 766 800

Описание

С активна съставка „Леатрил”

100 % натурален продукт, съдържащ витамин B17 и бета-глюкани

Основният компонент на новия B17 Комплекс Форте съдържа екстракт от кайсиеви ядки, основният източник на активно вещество витамин B17 (наричан също Леатрил или Амигдалин), което е било открито през 1950 г. от американския химик Ърнест Кребс.

Другите компоненти на B17 комплекс форте са екстракт от Кладница (Oyster mushroom) и Рейши – лечебни гъби, които съдържат бета-глюкани, активни вещества, стимулиращи регенерацията на клетките – засилват тяхното възпроизводство и повишават имунитета. Екстракт от облепиха, която е известна с високото си съдържание на витамини и антиоксиданти. Екстракт от корен от глухарче, който е известен с имуностимулиращите си свойства и екстракт от джинджифил.

Новият B17 Комплекс Форте съдържа основния източник на витамин B17 – екстракт от кайсиеви ядки, Кладница, Рейши, Облепиха, екстракт от Джинджифил и екстракт от Корен от Глухарче, които помагат за повишаване на естествения имунитет на организма. Кладницата влияе положително върху кръвната захар и нивата на мазнините, както и кръвното налягане. Облепихата има благоприятен ефект върху съдовата еластичност и способността за съсирване на кръвта. Високо съдържание на фибри, идващо от гъбите пък има благотворен ефект върху чревната перисталтика.

Комбинацията от тези активни вещества ви предоставя комплексна хранителна добавка, която повишава имунитета, укрепва здравето, създава жизненост и енергичност.

B17 Комплекс Форте подходящ за:

 • Повишаване имунитета на организма
 • Регулиране на нивото на захар и мазнини, както и кръвното налягане
 • Подобряване гъвкавостта и пропускливостта на кръвоносните съдове, както и способността за кръвосъсирване
 • При чувство за умора, честа отпадналост и липса на енергия
 • За хора прекарали химио или лъчетерапия
 • При онкологични проблеми.

Състав:

1 желатинова капсула съдържа комбинация от  екстракт от  кайсиеви ядки (B17), екстракт от Облепиха (Hippophae rhamnoides),екстракт от лиофилизирана гъба Рейши (Ганодерма луцидум), екстракт от Кладница (Pleurotus ostreatus) екстракт от джинджифил, екстракт от корен от глухарче и желатин.

160 мг – кайсиеви ядки, 68.88 мг – бета-глюкани

Препоръчителна доза:

1-2 капсули два пъти дневно преди хранене в продължение на 3-6 месеца. Капсулите се поглъщат цели с вода. Може и да са разделят и съдържанието да се добави в храната или водата.

Опаковка: 60 капсули

Предупреждения:

Хранителна добавка
Не е подходящ за деца под 3 години, бременни и кърмещи жени
Да се ​​съхранява на място, недостъпно за деца
Не е заместител на разнообразното хранене
Да не се превишава препоръчваната дневна доза
Да се ​​съхранява на сухо място при температура под 25 ° C
Използвайте капсулата веднага след изваждане от блистера

Прочетете още за витамин B17 Комплекс Форте ТУК>

ЗА ПОРЪЧКИ ПО ТЕЛЕФОНА: 02/ 822 03 12; 0876 766 800

Допълнителна информация

Тегло 0.00000000 кг

Също може да ви хареса…

b17_0

Share this post:

Recent Posts

Няма коментари

 1. Петър Иванов says:

  Купих 2 опаковки витамин B17 Complex за дядо си преди два месеца и вече има сериозни подобрения. Оказа се наистина мощен имуностимулатор, ето защо ще продължим лечението му с него.

 2. Admin says:

  Продуктът е оценен и регистриран от Националния институт по обществено здраве – Прага и е тестван от акредитираните лаборатории ALS Чехия. В резултат, на което са издадени необходимите сертификати за безопасност и качество.
  Съставките и резултатите от лабораторните тестове отговарят на Чешкия Закон за храните № 110/1997, Регламент № 225/2008, свързан с хранителни добавки и обогатяването на храни, Регламент № 113/2005, свързан с етикетирането и Регламент (ЕО) № 1925/2006 на ЕП и C относно влагането на витамини и минерали и някои други вещества в храните и Регламент на ЕО № 629/2008 за определяне на максимално допустимите количества на веществата в хранителните продукти.
  При вноса на този продукт също се изисква регитрация в Българската агенция по безопасност на храните. Тя е направена под следния регистрационен номер 2230/ 17.10 2014г. Всеки, който желае може да направи справка.
  Производител: Тереса Къмпани с.р.о. – Прага, Чехия.

 3. Milena says:

  Никъде не става ясно колко милирграма е летрила и колко бетаглюкана, а това е необходимо за терапията.

 4. milena says:

  Kade moga da pro4eta po-ve4e za vitamina?

 5. admin says:

  1 желатинова капсула съдържа 495 мг смес от B17 КОМПЛЕКС (прах от кайсиеви ядки), под формата на прах сушени плодове Облепиха (Hippophae rhamnoides), прах от лиофилизирана гъба Рейши (Ганодерма луцидум), прах от гъба Кладница (Pleurotus ostreatus) и масло от кайсия ядки, без примеси.

  160 мг – кайсиеви ядки, 68.88 мг – бета-глюкани

 6. Васил Добрев says:

  Аз също взех от витамин B17 Complex за моята баба направо 3 опаковки, колкото е минималният курс на лечението и действително състоянието й се подобри значително, като резултатите от изследванията го потвърждават.

 7. анонимем says:

  Хора, с диабет може ли да го пият?

 8. Симона says:

  Колко капсули съдържа опаковката?

 9. admin says:

  Здравейте.

  Хранителната добавка може да се пие от хора с диабет. В една опаковка са 60 капсули. Можете да звъннете на тел. 02/ 822 03 12 или 0876 766 800 – колегите ще ви обяснят всичко подробно. Бъдете здрави!

 10. Вяра says:

  Много съм благодарна за бързата и коректна доставка. Сега разчитам Б 17 Комплекс да ни помогне…

 11. Kalin says:

  От доста време чета за този Витамин Б17 Комплекс и как помага при рак, но немога да разбера защо не се използва и в медицината. Възможно ли е наистина да има толкова достъпно решение, а да се харчат безумни пари за лечение на болните.

 12. флорес says:

  В Чехия витамин Б 17 е на цена 340 чешки крони по аптеките за 60 капсули, а в Бг цената е двойна!!!Поръчвайте си от чешки фирми по интернет, с пратката, ще Ви излезе в пъти по евтино!!!

 13. ana says:

  Може ли да се пие профилактично този витамин B17 или само за болни се препоръчва? И само за рак и диабет ли повлиява? Благодаря.

 14. Христина Петрова says:

  може ли да се приема по време на химиотерапиа

 15. Светлана says:

  Не видях никъде кой е производителя на Витамин В17. Моля, да го посочите.

 16. Силвия says:

  В кой чешки сайт можем да го поръчаме ?Моля да ми го напишете ….Благодаря ви !

Добавете коментар