Как да си тръгнеш с най-готиния мъж на купона?

Стъпка 1: ПОКАЖИ МУ, ЧЕ ГО ВЗЕМАШ НА СЕРИОЗНО.

Стъпка 2: ВЗЕМИ ГО СЪС СЕБЕ СИ В КЪЩИ.

Този месец, като част от общественополезната си дейност, проведох интервюта с няколко мъже от категорията, която колежките ми от GLAMOUR наричат „разтапящи бонбончета“ (не се обиждам само защото ме успокоиха, че и аз „почти се вписвам в това определение“; смятам да се направя, че не съм чул наречието „почти“). Целта ми беше да разбера какво готините пичове биха искали жените да знаят за тях. Ето нещата, които научих – разказва Оги Христов в априлския брой на сп. „Glamour”.

МОЯТА ПРИЯТЕЛКА ЛОРА ИМА НАВИКА ДА СИ ГРИЗЕ ДОЛНАТА УСТНА, КОГАТО Е НЕРВНА. И ОСОБЕНО АКО НАОКОЛО ИМА МЪЖ, КОЙТО Й ХАРЕСВА. ВМЕСТО ДА ГО ЗАГОВОРИ, ЛОРА, КОЯТО Е КРАСИВА, ЗАБАВНА И ИМА СОБСТВЕНО МАГАЗИНЧЕ ЗА СВЕЩИ, ИЗЯЖДА ПОЛОВИНАТА СИ ЧЕРВИЛО И СЛЕД ТОВА ЗАГОВАРЯ МЕН. „ОГИ, ВИЖ КОЛКО Е СЛАДЪК“, ЧАРОВНО СЕ ОПИТВА ТЯ ДА МЕ ВЪВЛЕЧЕ В НЯКАКЪВ РАЗГОВОР, КОЙТО НЕ МЕ ВЪЛНУВА ОСОБЕНО. И ДОКАТО A3 ПРОБВАМ ДА ПРАКТИКУВАМ ШУМОИЗОЛИРАНЕ В СОБСТВЕНИТЕ СИ МИСЛИ, ЛОРЧЕТО ПРОДЪЛЖАВА ДА НАРЕЖДА НЯКАКВИ НЕЩА ЗА СКУЛИТЕ НА ВЪПРОСНИЯ ИНДИВИД. НО НЕ ПРАВИ НИЩО, ЗА ДА ВЛЕЗЕ В ПОЛЕЗРЕНИЕТО МУ. А ТРЯБВА. ОТКЪДЕ ЗНАМ ЛИ? АМИ, ЗАЩОТО ТОЙ МИ КАЗА.

Един мъж, колкото u да е секси, може да не знае как да те заговори

„Когато всяка вечер те нападат цели ята жени, това със сигурност гали егото ти – казва Ники, басист в рок група, която напоследък се радва на голям успех в столичните клубове. – Но с времето ти става трудно да заговаряш нормални, интелигентни момичета в по-ежедневни ситуации, просто защото си отвикнал.“ Това, че един мъж е много секси и очевидно всички мацки наоколо си падат по него, съвсем не означава, че той е недостъпен. Просто отиди и се запознай с него. И не забравяй, че често държането, което ти изглежда като арогантно безразличие, си е чиста проба срамежливост.

А СЛЕД КАТО СПИШ С НЕГО, ОЧАКВАЙ НЕОЧАКВАНОТО

В много случаи самецът, свикнал с женското внимание, е порода, трудна за задоволяване. „Когато редовно си лягаш с различни готини мадами, всеки път търсиш някаква по-голяма тръпка – казва Росен, а после ми споделя за скорошна тройка, която е направил. – Едно от момичетата ме намери във фейсбук, а след това доведе и своя приятелка. Не ги познавах, но ми изпращаха такива диви снимки и съобщения, че нямаше как да устоя на изкушението.“ Сега той иска да повтори изживяването, но задължително с „някакви още по-секси п***та“. Изводът: ако целта ти не е еднократно приключение със съмнителен край, избягвай скоростния скок в леглото с мъж, който вероятно е презадоволен.

НО СЪС СИГУРНОСТ ЩЕ ЗНАЕ КАК ДА ТЕ ИЗЧ**А

Когато Росен, професионален спортист, получава поредно неприлично предложение от жена, това „веднага я смъква, едно стъпало надолу. Трудно е да вземаш на сериозно момичета, които ти се натискат като невидели. Не че им отказвам, но за мен те са лесни, а това, че спя с тях, си е просто едно начесване.“ Димо, който е барман на морето от 8 години, признава, че постоянните свалки от страна на клиентки са забавни, но „човек си дава сметка, че тези неща са до време и в един момент начинът на живот, за който много мъже ни завиждат, просто става досаден.“ Така че внимавай – лесният секс с красавец, по който маса други жени въздишат, може да се окаже пирова победа.

Но преди всичко готините мъже искат да бъдат вземани на сериозно

Приятелката на Ники не е била негова фенка, преди да се срещнат. „В малкото истински връзки, които съм имал, жената не се е интересувала особено от групата – твърди той. – Не искам гаджето ми да има мой плакат на стената.“ Димо признава, че професията му е едно голямо крещящо клише. „Жените идват при мен с някаква предварително изградена представа в главата си, която няма нищо общо с това какъв съм аз всъщност.“ Тоест ключовата дума при общуването с необичайно привлекателен представител на другия пол е дълбочина. Ако се гмурнеш под привидното, със сигурност ще му направиш впечатление. За всички е ясно, че изглежда супер горещо на сцената или зад бара, но в дългосрочен план това не е достатъчно – и той го знае. Чувала си, че не трябва да отписваш някого, само защото има скучна, зубърска професия или оплешивяващо теме? Е, същото правило важи и за мъжете от другия край на скалата по сексапил. Външните отличителни белези, независимо дали са с положителен или с отрицателен знак, не означават нищо, когато поолющиш повърхността.

 

Аламинут – Перфектният Мъж

 

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар