Всичко за теб и твоя милост!

…ако не си в тон с домашния си любимец. Да не прекаляваме!

…да изтръпваш всеки път, когато във фейсбук се появи линк „Виж кой ти е гледал профила“. Ако наистина имаше начин да се види кой кого шпионира, всички сме я загазили.

…да отмениш срещата, обещана вчера. Вчера си е било за вчера, днес си на друго мнение.

…да си водиш дневник, в който няма кой знае колко възвишени размисли. Този на Бриджит Джоунс не беше образец във философския жанр, но пак спечели милиони (симпатии и приходи).

…да не можеш да устоиш на шоколадите в промоция. Преяждането със сладко го няма в Наказателния кодекс.

…да използваш Gооgle или жокер „Обади се на мама“, когато готвиш първата романтична вечеря за новото си гадже. А когато той я похвали, да отговориш със: „О, беше фасулска работа!“

…да се присещаш за бивши любови и да се питаш какво ли би било, ако… Стига да не напускаш сферата на фантазиите, всичко е наред.

…да хвърляш око на хороскопа си. Не че му вярваш, просто ей така, от любопитство.

…да не даваш пет пари, че дънките са ти леко отеснели (но и сутиенът е, нали!). И така опашката от обо­жатели си стои!

…да не помниш още колко дни оставаха до дедлайна на даден проект в офиса, но да знаеш кристално ясно колко дни остават до едно яко парти, на което – жива, умряла – ще отидеш.

…да повишиш тон, ако вместо да те обслужат нормално, се държат с теб така, сякаш си им звъннала в 6 сутринта на вратата и си поискала кафе и закуска.

 

15 неща, които всяка жена трябва да каже – поне веднъж, съветва в априлския си брой сп. „Glamour.

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар