Бионсе се втали след раждането с кърмене! Вижте уникалния резултат!

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Певицата признава, че килограмите си отишли, докато кърмила своята бейби Блу!

Певицата Бионсе, която през януари месец тази година стана майка за първи път, е успяла почти напълно да възстанови фигурата си от преди раждането. Тайната, ако въобще може да се говори за тайна, с която е постигнала това, е кърменето, пише електронното издание iwoman.bg.

Вижте новата Бионсе!

Пред популярни американски издания дивата споделя, че не се е подлагала на строги диети след раждането. Тренировките, които правела, също не били изключително тежки и натоварващи. По-скоро тонизиращи, допълва тя, като не пропуска да отбележи, че и те имали ефект за бързото стопяване на натрупаните по време на бременността килограми.

Изхождайки от своя опит, продължава Бионсе, тя смее да посъветва всички бъдещи майки да кърмят децата си. Това не само, че е изключително полезно за малките създания, но има и редица ползи по отношение на здравето и външния вид на майката.

И все пак Бионсе знае, че успехът й със свалянето на килограмите не е случаен. Тя стриктно брои калориите, които консумира, въпреки че не се ограничава драстично. Освен това, преди ходела много пеша, а сега е и започнала да тича.

В края на бременността, връща се назад във времето Бионсе, в тялото й се били натрупали толкова много течности, че тя направо не можела да се познае. Но сега нещата отиват към обичайния си облик, затова тя се надява в съвсем кратки срокове да е възвърнала предишната си фигура до последната извивка.

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар