Кеф! Риана поддържа секси тяло с много бира!

Любимото питие, на което Риана не може да устои, е бирата!

Оказва се, че примата на сцената от Барбадос си има свое собствено изкушение. Става дума за бирата, на която тя наистина не може да устои и която редовно консумира, пише електронното издание rozali.com.

Според думите на самата красавица, бирата обаче не е враг на фигурата й, напротив. Това, че обича да си пийва от пенливата напитка, никога не е било проблем за външния й вид. Може да се каже дори, че биричката е гаранция за супер секси тялото, с което певицата неведнъж е радвала своите почитатели.

Самата тя е споделяла, че много обича да си пийва бира. Едновременно с това, знае колко много калории се съдържат в напитката, затова и след като попрекали с бройката или чашките, бърза към фитнес залата, където хаби всички излишно.

Риана твърди, че не се притеснява да пие бира, защото след това е уверена, че много спорт в нейното ежедневие е гаранция за това, че нищо няма да се лепне на кръшната й фигура.

Както вече сме писали, красивата изпълнителка с гордост споделя, че се занимава с различни спортове и натоварвания, поради което има право и си позволява от време на време, че понякога и много редовно да прегреши с бира.

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар