Аромати с вкус на плодове…

Избери дива ягода, сочна череша и искрящ портокал се смесват с дръзки ухания като мускус, кедър и джинджифил, за да те обгърнат с лекота и свежест през слънчевите, пролетни дни, съветва в последния си брой сп. „Блясък”.

  • Jeanne Couture на Lanvin, 50 мл, 94 лв.

С първото вдишване се разпознава острия малинов вкус, който е пред­ставен в оригиналната версия. Тук той е освежен с акватични нот­ки. Използвани са още нотки на листа на теменужка, божур, магнолия и мускус.

  • Flower Tag Eau de Parfum на Kenzo, 30 мл, 104 лв.

Плодовият, леко цитрусов и ис­крящ старт е подсилен от гардения, мускус и ванилия за една мистериозна следа по кожата ти.

  • Chanel 1

Дръзкият аромат на френската марка може да подсилиш с новата серия за тяло, която

включва душ-гел, лосион за тяло и лимитирано издание крем за тяло.

  • Very Irresistible Electric Rose на Givenchy, 50 мл, 112 лв.

Жизнерадостна­та боровинка е подчертана от лимонена кора и комбинация от босилек и върбинка. Звезд­ният анасон е омекотен от зелена виолетка и кедър.

  • Nina Fantasy om Nina Ricci, 50 мл, 105 лв.

Той предлага истинска ароматна авантюра с дъх на черешов цвят. Ще доловиш уханията и на бергамот, кру­ша, сицилианска мандарина, българска роза и ванилия.

  • Parlez-moi d’Amour Eau Fraiche на Galliano, 50 мл, 96 лв.

Ще те потопи в деликатния и слънчев аромат на свеж джин­джифил и грейпфрут, но в същото време остава верен на сърцевинните нотки от жасмин и турска роза, въплъщава­щи духа на момичето Galliano, нюансирани с неочакваният, но запом­нящ се аромат на бяло грозде.

  • Narciso Rodriguez for her eau delicate*

Ексклузивен лимитиран и аромат, в който чистотата на мускуса е подчертана чрез изящен хор от свежи плодови нотки, включител­но и смокинова.

  • Valentina на Valentino, 50 мл, 145 лв.

Цветно-ориенталски apoмат c нотки на калабрийски бергамот, жасмин, портокалов цвят, тубероза и дива ягода.

 

VALENTINA – The New Eau De Parfum by VALENTINО

 

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар