Правилно ли нанасяте парфюма си? Вижте отговора тук!

Вероятно пропускате най-правилното място за тази цел

Малцина са дамите, които поради една или друга причина предпочитат да не използват парфюм.

Преобладаваща част от нежната половина на човечеството често пъти прибягва до употребата на парфюм. Задавали ли сте си обаче въпроса дали го нанасяте правилно, за да можете

парфюма

Най-подходящата зона за нанасянето на парфюма е… пъпът

да извлечете максимална полза от него?

По всяка вероятност и вие като мнозина нанасяте ароматната течност върху дланите, шията и зад ушите. Оказва се обаче, че това далеч не са най-правилните места за нанасянето на парфюм.

В действителност точките на човешкото тяло, в които пулсът се усеща най-осезаемо, са китките, шията и зад ушите. Освен това тези места са и с по-висока температура. Ако пръснете парфюма си върху тях, той ще се разнесе бързо във въздуха в резултат на изпаренията.

Специалистите разкриват, че най-подходящата зона за нанасянето на парфюма е… пъпът. Макар тази зона да е често пренебрегвана, тя наистина е най-доброто място за целта.
Първо трябва да бъде взета под внимание формата на пъпа, която сама по себе си ще послужи като хранилище.

Освен това дълготрайната устойчивост на аромата се подсилва допълнително от топлината, която излъчва пъпът. Знаменитостите Адриана Лима и Лив Тайлър се кълнат в този трик. Те споделят, че когато нанасят парфюма си, винаги слагат по няколко капки върху дланите, пръстите и пъпа си.

Тук обаче също има тънкост, която трябва да спазите, ако искате да извлечете максимална полза. При нанасянето на парфюм на пъпа използвайте силна струя и в никакъв случай не я втривайте с пръсти. След това оставете ароматът да изсъхне сам върху тялото ви и едва след това можете да се облечете.

Е, мили дами, вероятно вече знаете, че освен върху пулсовите точки като вътрешната страна на лактите и зоната зад коленете, не трябва да забравяте да нанесете парфюм и въру пъпа си, пише zajenata.bg.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар