Ако жената не изпитва оргазъм, развива мастопатия или миома!

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ
  • Време е жените да си направят извода: започнатият полов акт непременно трябва да бъде доведен докрай.

Светилата на съвремен­ната Медицина са едино­душни в това отношение. „Сексът без оргазъм е не празно губене на време, това е и напъл­но неоправдан стрес за женския организъм“. Може би все още са много мъжете, които така и не се научиха да удовлетворяват жените си.

За никого не е тайна, че неудовлетворената жена е и гневна, горко му на този мъж, който се окаже в една постеля с нея. Това не е ирония, а сама­та истина и мъжете са тези, които носят „отговорност“ в случая.

Медиците заявяват също така, че сексът без оргазъм заплашва жената със здраво­словни проблеми.

За какво й е на нея да под­държа отношения, които не й носят удовлетворение? И до­като тя мръщи чело, опитвайки се да обясни такава нелогична постъпка, идва ред на хората със скалпел в ръка. Медиците категорично заявяват след­ното: „Колкото повече жени пренебрегват оргазмите в ин­тимните отношения, толкова повече работа ни създават.“

Става ясно, че те, доктори­те, не бльфират, а говорят съв­сем реални неща. Ето защо. По време на сексуалната възбуда протича активно отделяне на естрогени в кръвта, които на приливи се насочват към поло­вите органи и млечните жлези. След истински оргазъм жената много бързо се съвзема – след около 7 до 12 минути, а ако не е стигнала до края, й е нужен цял час да се съвземе. Може и да ви се стру­ва дреболия, но това далеч не е така.

Съществува едно „но“. При­чината е в това, че застоят на кръв, наситена с естрогени, може да провокира развитие на мастопатия и разрастване на миометрия – а това знаете до какво води – до миома.

В потвърждение на всички тези неприятни изводи учените привеждат направо шокиращи данни: 68 на сто от жените, страдащи от миома на матка­та, не са водили редовен полов живот, съпроводен с необходи­мите на организма оргазми.

Тайните на женския оргазъм:

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

За Lekuva.net – в-к „Доктор”

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар